21 Οκτωβρίου 2020

Σύλλογος Δανειοληπτών & Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος

Ρυθμίσεις οφειλών, νόμος κατσέλη και υπερχρεωμένα νοικοκυριά

Διάσωση των τραπεζών, αλλά με τι κόστος;

1 min read

Bank collapse

Στον τάκο της δικαιοσύνης βρίσκονται οι 3 από τις 4 συστημικές τράπεζες για διάφορες παρανομίες που έχουν κάνει οι μεγαλοτραπεζίτες, και τα παπαγαλάκια τους κλαίνε, κινδυνολογούν, τρομοκρατούν και φοβερίζουν. Λένε ότι αν μπουν φυλακή οι τραπεζίτες, θα καταστραφεί η χώρα. Ενώ μέχρι τώρα είδαμε πώς την έχουν σώσει.

Η διοίκηση της Alpha bank παραπέμπεται στην δικαιοσύνη για την υπόθεση των δανείων στον ΔΟΛ. Ο εισαγγελέας πρότεινε ο Ψυχάρης του ΔΟΛ και στελέχη της διοίκησης της Alpha bank να παραπεμφθούν σε δίκη μεταξύ άλλων και για απιστία σε βαθμό κακουργήματος.

Στο μικροσκόπιο της ελληνικής δικαιοσύνης έχουν βρεθεί τα ναυτιλιακά δάνεια της Εθνικής τράπεζας. Σύμφωνα με πηγές στην δικαιοσύνη αλλά και σε θεσμικό όργανο του συστήματος, τα ναυτιλιακά δάνεια της Εθνικής τράπεζας που χορηγήθηκαν επί εποχής του Αλέξανδρου Τουρκολιά χρήζουν σοβαρής έρευνας για 3 ή 4 περιπτώσεις αγγίζουν τα όρια της νομιμότητας.

Η Τράπεζα της Ελλάδος υπό τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Επιθεώρησης Εποπτευόμενων Εταιρειών Γιώργο Πάσχα συντάσσει πόρισμα για την τράπεζα Πειραιώς για ορισμένες υποθέσεις οι οποίες ελέγχονται στα πλαίσια των εποπτικών ελέγχων και αναμένεται να του επιβληθεί αυστηρότατη χρηματική ποινή.

Και για να μην ξεχνιόμαστε, τα παπαγαλάκια των τραπεζιτών γράφουν ότι η ΝΔ ως φιλελεύθερο κόμμα ταυτίζεται με τις αγορές και το τραπεζικό σύστημα. Αντίθετα με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνοι. Να διασωθούν οι τράπεζες. Αλλά με ποιο αποτέλεσμα; Για να ξαναγίνουν αυτό που ήταν;

Για να κατακλέβουν και να εξαπατούν οι τραπεζίτες τον κόσμο; Αν είναι έτσι, να μένει το βύσσινο. Τους μάθαμε από την καλή κι απ’ την ανάποδη τους τραπεζίτες. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι τράπεζες που θα είναι μοχλοί ανασυγκρότησης. Που θα είναι δίπλα στο δανειολήπτη, στο μικρομεσαίο επιχειρηματία, στον αγρότη. Και δεν θα τους σκάβουν το λάκκο για να κερδίζουν οι τραπεζίτες.

danioliptes.gr

 

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.