Από τις πρώτες κιόλας μέρες διακυβέρνησης του τόπου από την Νέα Δημοκρατία, γίνονται ορατές οι προθέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη να κάνει όλα τα χατίρια των τραπεζών και να μην ενδιαφέρεται καθόλου για την προστασία των σπιτιών των δανειοληπτών, που έχουν βάλει στο μάτι εδώ και πολύ καιρό τα ξένα funds.

Με τον νόμο που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με την Νέα Δημοκρατία, η πρώτη κατοικία δεν προστατεύεται, αλλά θα λέγαμε ότι παραδίνεται στα κοράκια και τους γύπες που παραμονεύουν!

Η νέα πλατφόρμα που διαφημίστηκε μετά Βαΐων και κλάδων, όχι μόνο δεν λειτουργεί εδώ και αρκετές μέρες, αλλά στην ουσία καταδικάζει κάθε δανειολήπτη που έχει δικαστήριο να χάσει το σπιτάκι του, καθώς δεν μπορεί να μπει μέσα στην πλατφόρμα!

Αφού έχει “πέσει” για τεχνικούς λόγους θα έπρεπε να έχουν παγώσει όλες οι διαδικασίες πλειστηριασμών και κατασχέσεων μέχρι να ανοίξει πάλι.

Παρά την καταγγελία του Συλλόγου Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Β. Ελλάδος, η πλατφόρμα παραμένει κλειστή και δανειολήπτες χάνουν το σπίτι τους χωρίς να ευθύνονται οι ίδιοι.

Αλήθεια, αυτά δεν τα βλέπει ο κ. Ζαββός και ο κ. Σταϊκούρας που δήθεν θέλουν να βάλουν τάξη στο χρηματοπιστωτικό σύστημα;

Τάξη σημαίνει να ισχύει το δίκαιο μόνο για τις τράπεζες και ο δανειολήπτης να μην έχει κανένα δικαίωμα; Αυτή είναι η “δικαιοσύνη” που φέρνει ο Μητσοτάκης και οι συν αυτω;

Αυτή είναι η λύση για τα κόκκινα δάνεια της Νέας Δημοκρατίας; Να δώσουν τα σπίτια των δανειοληπτών όλα στους ξένους και να πετάξουν τους ιδιοκτήτες στον δρόμο;

Έτσι θα φέρετε κοινωνική δικαιοσύνη κύριε Μητσοτάκη;

danioliptes.gr