Τόσο καιρό ο κόσμος φωνάζει ότι ακόμα και οι χώρες της Ευρώπης που συμμετέχουν στις δανειακές συμβάσεις της Ελλάδας, κερδίζουν εκατ. ευρώ στην πλάτη και τις θυσίες του Ελληνικού λαού.

Οι κυβερνώντες φυσικά συνεχίζουν να λένε στον κόσμο ότι οι Ευρωπαίοι φορολογούμενοι πληρώνουν τους «κακούς» Έλληνες, εκταμιεύοντας τεράστια πακέτα προς την χώρα μας.

Έγγραφο του γερμανικού Υπουργείου Οικονομικών που έχει στην διάθεσή του το Reuters, αποκαλύπτει ότι η Γερμανία και οι Γερμανοί φορολογούμενοι, όχι μόνο δεν έχουν βγάλει ούτε ευρώ από την τσέπη τους για τη «σωτηρία» των Ελλήνων, αλλά και γερμανικό δημόσιο ως τα τέλη του 2011, έχει κερδίσει 380 εκατ. ευρώ από την δανειακή σύμβαση Νο1!

Μέχρι στιγμής οι τόκοι των δανείων που έχει καταβάλει η Ελλάδα από τα συνολικά 15,17 δις της Γερμανίας, τα 380 εκατ. έχουν πάει στα ταμεία της κυβέρνησης Μέρκελ.


Να θυμίσουμε ότι το επιτόκιο σε αυτά τα δάνεια κυμαίνεται μεταξύ 3,423% και 4,528% σύμφωνα με το έγγραφο.

Να θυμίσουμε επίσης δηλώσεις του Σόιμπλε, ο οποίος απευθυνόμενος προς τους Γερμανούς πολίτες είπε πως η Γερμανία δεν δίνει στην Ελλάδα τίποτε άλλο από ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ…


Δηλαδή, χωρίς να βάλουν καν το χέρι στην τσέπη τους, μας κατηγορούν ως απατεώνες ενώ εισπράττουν τόκους εκατοντάδων εκατομμυρίων…

Πηγή: by Κωνσταντίνος