Ανεξάρτητοι Έλληνες: Θα θέσουν θέμα εξεταστικής για το Μνημόνιο και ακύρωσης νόμου Ραγκούση

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, γνωστοποίησε την πρόθεσή του να θέσει θέμα εξεταστικής επιτροπής, προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες η Ελλάδα μπήκε στο Μνημόνιο, καθώς και η κατάργηση του νόμου Ραγκούση για τους μετανάστες.

«Βεβαίως θα συζητήσουμε και για τη σύσταση της εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο και το πώς φτάσαμε ως εκεί. Ποιοί αλλοίωσαν τα στατιστικά στοιχεία, πως ο κος Παπακωνσταντίνου και ο πρωθυπουργός επέτρεψαν να πουληθούν τα CDS του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου», δήλωσε ο κ. Καμμένος στον Βήμα 99,5.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, το κόμμα του δεν έχει αλλάξει τις προεκλογικές του θέσεις και την επόμενη εβδομάδα θα φέρει πρόταση νόμου στη Βουλή για την κατάργηση του νόμου Ραγκούση, που, όπως ανέφερε, είχε πει ότι θα πράξει και ο κ. Σαμαράς προεκλογικά.

Στο μεταξύ, ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χρήστος Ζώης, αναφερόμενος στην άφιξη της τρόικας αύριο, υποστήριξε ότι αυτό σηματοδοτεί «το τέλος των ψευδαισθήσεων τόσο για τους συγκυβερνώντες που τις καλλιέργησαν συστηματικά κατά την προεκλογική περίοδο όσο και για τους πολίτες που ήταν οι αποδέκτες αυτής της επιχείρησης παραπλάνησης».

Defencenet