Πόση κοροϊδία πρέπει να αντέξουμε ακόμα;

Του Ντην Βουλκίδη

Είναι πολύ σωστό, και το καταλαβαίνουμε όλοι, όταν κάποιος δεν έχει χρήματα και ζει με μια «απλή σύνταξη» να «βγάζει βόλτα» με το μοναδικό περιουσιακό του στοιχείο, για να μην χαλάσει και αυτό.

Στην περίπτωση μας αυτό μεταφράζεται σε ένα μικρό τζιπάκι 4.000 κυβικών και αξίας 65.000 ευρώ! Μόνο αυτό είχε ο πρώην και πετυχημένος(;) υπουργός Μεταφορών Μιχάλης Λιάπης. Και τι έκανε; Το κούνησε λίγο για να μην του μείνει στα χέρια! Απορώ γιατί έπεσαν όλοι να τον φάνε! Επειδή δεν είχε δίπλωμα, ασφάλεια και ελληνικές πινακίδες; Ε και τι έγινε; Για έναν υπουργό αυτά είναι ψιλά πράγματα!

 

Κάπως έτσι σκέφτηκε και η Νέα Δημοκρατία η οποία άργησε 48 ολόκληρες ώρες για να τον διαγράψει! Και ο αγαπητός μας πρωθυπουργός μάλλον άργησε να καταλάβει ότι οι βουλευτές κάνουν ότι θέλουν και αποφάσισε ΤΩΡΑ να πάρει μέτρα! Κοίτα να δεις τι μαθαίνει κανείς λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2013!

 

Αυτός ο φτωχός άνθρωπος, είναι κάτοχος 28 ακινήτων, και λαμβάνει δύο συντάξεις! Αλλά προφανώς δεν είχε να συντηρήσει το «θηρίο» που είχε στην κατοχή του! Λογικό δεν είναι; Και σήμερα που ήταν προγραμματισμένη να γίνει η δίκη του που είναι ο κύριος Λιάπης; Στην Ασία … Πήγε ταξιδάκι! Μα τόσο αδιαφορία πια;

 

Αλλά δεν φταίνε αυτοί, φταίει ο κόσμος που τόσα χρόνια έβλεπε τις παρατυπίες τους αλλά γυρνούσε το κεφάλι από την άλλη μεριά! Φτάσαμε τώρα σε σημείο οι υπουργοί και βουλευτές να μην έχουν ίχνος ντροπής και να συμπεριφέρονται σαν τιμητές των πάντων!

 

Ζωντανό παράδειγμα, εκτός από τον κ. Λιάπη, είναι και ο Ευάγγελος Βενιζέλος ο οποίος χτες στην βουλή, στην συζήτηση για την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το σκάνδαλο των υποβρυχίων, έδωσε ένα απίστευτο ρεσιτάλ ερμηνείας!

 

 

Τον μισό χρόνο ομιλίας του, τον κατανάλωσε μιλώντας για τον εαυτό του, τι έχει πετύχει μέχρι τώρα, και το πώς θα κατέρρεε η χώρα χωρίς το ΠΑΣΟΚ! Ακούγαμε άναυδοι τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης να γυρνάει το παιχνίδι και στο τέλος να νομίζουμε ότι φταίει ο Τσίπρας για την αμαρτωλή σύμβαση αντί για τον ίδιο!

 

(Αν θέλαμε το βιογραφικό σας κύριε πρόεδρε το κατεβάζουμε και από το διαδίκτυο! Ήμαρτον…)

 

Χωρίς ίχνος μεταμέλειας οι άνθρωποι που έφτασαν στην χώρα στον οικονομικό πάτο που βρίσκεται τώρα εμφανίζονται στα ΜΜΕ σαν οι μοναδικοί μας σωτήρες! Προσπαθούν να μας πείσουν ότι αυτοί που γκρέμισαν την Ελλάδα, τώρα μπορούν να την επαναφέρουν στην αρχική της κατάσταση! Ο ασθενής πέθανε δεν το πήρατε χαμπάρι;

 

Και έχουμε τώρα και τον υπουργό Δημόσιας τάξης να εμφανίζεται ικανοποιημένος για το γεγονός ότι η Αστυνομία έκανε την δουλειά της και συνέλαβε πολιτικό! Αυτό σημαίνει, σύμφωνα με τον ίδιο, ότι οι Αρχές δεν κάνουν διακρίσεις και οδηγούν στην δικαιοσύνη ακόμα και πολιτικούς! Μα είναι δυνατόν στην Ελλάδα του 2013 να θεωρείται επιτυχία η σύλληψη ενός πολιτικού; Γιατί τι είναι αυτοί; Δεν είναι απλοί άνθρωποι; Δεν πρέπει να πληρώσουν τις συνέπειες όπως και ο υπόλοιπος κόσμος;

 

Ερωτήσεις χωρίς απάντηση …

 

Danioliptes.gr