Γιατί ο Άδωνης κάνει τώρα γλυκά μάτια στον ΣΥΡΙΖΑ

Τα «γλυκά μάτια» αρχίζει να κάνει στον ΣΥΡΙΖΑ ο Αδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος φτάνει τώρα στο σημείο να μην αποκλείει ακόμη και συνεργασία με το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα.

 

Προηγήθηκε, βέβαια, η πρωτοσέλιδη δημοσίευση δημοσκόπησης στο κυριακάτικο «Έθνος» του κ. Μπόμπολα (σε μια συγκυρία που οι μεγαλοεργολάβοι και τα κέντρα της διαπλοκής προσπαθούν να οικοδομήσουν στα μέτρα τους το νέο πολιτικό σκηνικό), στην οποία η πλειονότητα της κοινής γνώμης εμφανίζεται (κατά τρόπο περίεργο, καθώς κάτι τέτοιο δεν συμφωνεί με την πραγματικότητα) να τάσσεται υπέρ της κυβερνητικής συνεργασίας Δεξιάς – Αριστεράς!

 

Έτσι, σε συνέντευξή του στον Real FM, ο υπουργός Υγείας -με τη δικαιολογία ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει κάνει στροφή 180 μοιρών- ευθυγραμμίστηκε με την άποψη περί συνεργασίας.

 

Και δίνοντας την εντύπωση ότι λειτουργεί σαν εξαπτέρυγο αυτών των μεθοδεύσεων της διαπλοκής σημείωσε: «Αν ο ΣΥΡΙΖΑ ή το κάθε κόμμα αντιλαμβάνεται αυτό που αντιλαμβανόμαστε εμείς ως μείζον συμφέρον της χώρας, που είναι η παραμονή της χώρας στο ευρώ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τότε δεν υπάρχει θέμα. Μπορούμε όλοι να συνεργαστούμε» εκτίμησε.

Ενδεικτικό είναι ότι λίγες ώρες νωρίτερα ο κ. Γεωργιάδης είχε άλλη άποψη για τον ΣΥΡΙΖΑ. Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο twitter είχε «ανεβάσει» μία φωτογραφία με ένα κουτί έκτακτης ανάγκης, μέσα στο οποίο υπήρχε ένα διαβατήριο, καλυμμένο από τζάμι.

«Σε περίπτωση κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, σπάστε το τζάμι», παραπέμποντας σε αντίστοιχη πρόσφατη ανάρτηση της «Αάρα Κροφτ» της Χαριλάου Τρικούπη Αφροδίτης αλ Σάλεχ ότι, αν εκλεγεί ο Αλέξης Τσίπρας, η ίδια θα μεταναστεύσει στο Παρίσι.

 

Σύμφωνα με τη μέτρηση της εταιρίας Metron Analysis για λογαριασμό του «Έθνους της Κυριακής», το 58% των ερωτηθέντων συμφωνεί με τη δημιουργία μεγάλου κυβερνητικού συνασπισμού Αριστεράς και Δεξιάς για την έξοδο της χώρας από την κρίση. Αντίθετα, το 38% όσων συμμετείχαν στη δημοσκόπηση διαφωνεί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Κατά τα λοιπά, ο κ. Γεωργιάδης ισχυρίστηκε ότι η δημοφιλία δεν τον ενδιαφέρει, παρά μόνο «να κάνω τη δουλειά μου», απέκλεισε το ενδεχόμενο να κατέβει υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, ενώ είπε ακόμη ότι δεν νιώθει τη μήνιν του κόσμου «γιατί ακόμα και τώρα που ήμουν σε μία πίτα στο Αιγάλεω όλο αγκαλιές και φιλιά ήμασταν»…

 

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ