Η τρομοκρατία σε βάρος των μικροομολογιούχων συνεχίζεται

Τη στιγμή που ο Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωνε «Η πόρτα μας είναι πάντα ανοιχτή» μία ομάδα μικροομολογιούχων που παρακολουθούσαν την ομιλία του στο Μουσείο Μπενάκη, προπηλακίζονταν από τους άντρες της ασφάλειας του.

 

Ο Σύλλογος Φυσικών Προσώπων ομολογιούχων Ελληνικού Δημοσίου κάνει λόγο για τουλάχιστον 15 προσαγωγές μελών του κατά τη διάρκεια της ομιλίας του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ. Οι άντρες της ασφάλειας του πέταξαν κυριολεκτικά έξω τους μικροομολογιούχους που βρέθηκαν στην ομιλία του στο μουσείο Μπενάκη, ενώ κάποιους τους προσήγαγαν αστυνομικές δυνάμεις.

«Τη στιγμή που ο κ. Βενιζέλος ανέφερε από το βήμα για την προστασία των ευπαθών ομάδων, κάποια μέλη του Συλλόγου τον ρώτησαν τι προτίθεται να κάνει για τους μικρομολογιούχους που έχασαν τις περιουσίες τους. Στη συνέχεια άντρες της ασφάλειας τους προπηλάκισαν, και τελικά τα άτομα «σώθηκαν» από την αστυνομία» δήλωσε μιλώντας στο radio1d.grο Νίκος Παπαγεωργίου – μέλος του δ.σ. του Συλλόγου Φυσικών Προσώπων ομολογιούχων Ελληνικού Δημοσίου.

 

Επεσήμανε ότι οι επιπτώσεις από το κούρεμα των ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου αφορούν περίπου 15.000 οικογένειες. «Ακόμη περιμένουμε να μας δώσουν λύση. Θα μας βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους. Με τα λεφτά μας πληρώνονται. Ματωμένα λεφτά», τόνισε ο κ. Παπαγεωργίου.

 

Όπως επεσήμανε, το θέμα θα μεταφερθεί και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, μιας και με απόφαση του ο ΟΗΕ δηλώνοντας οτι τα φυσικά πρόσωπα παραπλανήθηκαν και πρέπει να παρθούν μέτρα ανακούφισης τους.

«Θα τους χαλάμε τις φιέστες. Πρέπει να μάθουν ότι οι Έλληνες τρώνε από τα σκουπίδια» κατέληξε.

 

Danioliptes.gr