Ανακαλούμε το δημοσίευμα που αφορά την Ειρηνοδίκη Σοφία Καχριμανίδου που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα μας (http://www.danioliptes.gr/2017/05/16/to-psari-vromai-apo-to-kefali/) στις 16/5/2017 και αναδημοσιεύσαμε στις 17/5/2017 αντίστοιχα όσον αφορά την ιστοσελίδα μας με την ακριβή διεύθυνση πρόσβασης  (http://www.radio1d.gr/epikairothta/151379-to-psari-vromai-apo-to-kefali)  που καθόσον την αφορά είναι στο σύνολο του αναληθές για τους εξής ειδικότερα λόγους:

Η Ειρηνοδίκης Σοφία Καχριμανίδου, άλλοτε Ειρηνοδίκης Μυκόνου, δεν πήρε μετάθεση στον τόπο καταγωγής της, όπως ψευδώς αναφέρθηκε στο άνω δημοσίευμα. Δεν περίμενε την μετάθεση αυτή επί έτη όπως αναφέρθηκε στο δημοσίευμα εντελώς αβάσιμα και το ίδιο χρονικό διάστημα με την ίδια απόφαση  του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου του Αρείου Πάγου πήραν μετάθεση ανά τη χώρα πληθώρα συνάδελφοι της. Δεν εξέδωσε δικαστική απόφαση με αντικείμενο δίκης την άδεια ανέγερσης mall και υπόγειου πάρκινγκ και δεν πήρε μετάθεση μια εβδομάδα μόλις μετά την έκδοση οποιασδήποτε απόφασης που σχετίζεται με άδεια ανέγερσης mall και υπογείου πάρκινγκ όπως αναληθώς αναφερόταν στο άνω δημοσίευμα. Ζητάμε συγγνώμη για την άνω προσβολή.

Διευκρινιστικά ο Σύλλογος Δανειοληπτών αναφέρει ότι στο επίμαχο απόσπασμα του δημοσιεύματος «Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι» από λάθος δεν αναφέρθηκε η πηγή http://www.pronews.gr/koinonia/577865_metathesi-eirinodiki-mykonoy-meta-apo-apofasi-gia-mall-se-paralia-toy-nisioy, καθώς έπρεπε να γραφεί «όπως διαβάζουμε στο pronews.gr». Αναγνωρίζουμε το λάθος μας και δηλώνουμε ότι δεν συμμεριζόμαστε, ούτε υιοθετούμε τις απόψεις των συντακτών του συγκεκριμένου δημοσιεύματος.

danioliptes.gr