28 Ιανουαρίου 2023

Σύλλογος Δανειοληπτών & Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος

Ρυθμίσεις οφειλών, νόμος κατσέλη και υπερχρεωμένα νοικοκυριά

DIE WELT> Γερμανίδα ακτιβίστρια στη Χάγη για να στηρίξει την μήνυση του Γ. Τράγκα κατά της Μέρκελ

1 min read

Γερμανίδα ακτιβίστρια μετέβη στη Χάγη, στηρίζοντας με θέρμη την μήνυση του Γιώργου Τράγκα κατά της Μέρκελ με βάση το CRASH!  

Μια ακτιβίστρια από το Βούπερταλ (ψυχολόγος στο επάγγελμα) κατέθεσε μήνυση στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης για τα εγκλήματα της Ε.Ε., όπως υποστηρίζει, απέναντι στην Ελλάδα, ¨ακολουθώντας” τη μήνυση που κατέθεσε ο Γιώργος Τράγκας, εκδότης του CRASH το καλοκαίρι εναντίον της Μέρκελ, του Σόιμπλε κ.α.

Μιλάει για επιθετική «εξαγορά» της Ελλάδας από την Ε.Ε. και βλέπει ότι διαπράττονται εγκλήματα κατά των Ελλήνων.

Πρόκειται για ακτιβίστρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τη Σάρα Λουτσία Χάσελρόιζιν η οποία αυτές τις ημέρες μετέβη αυτοπροσώπως στη Χάγη για να καταθέσει προσωπικά στο Δικαστήριο σχετικά έγγραφα.

΄΄Υποστηρίζω την μήνυση του Τράγκα στο βαθμό που βλέπω ότι πράγματι διαπράττονται εγκλήματα κατά της Ελλάδας αναφέρει η Χάσελρόιζιν.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η ακτιβίστρια έχει συγκεντρώσει ουσιώδη έγγραφα και επιχειρήματα, τα οποία μπορούν να αποδείξουν πως η ζημιά που έχει π.χ. υποστεί στον τομέα της Υγείας η Ελλάδα, είναι αποτέλεσμα της προωθούμενης από την Ε.Ε. και του ΔΝΤ πολιτικής λιτότητας.

Η ακτιβίστρια έχει βρεθεί πολλές φορές ενώπιον του Ομοσπονδιακού Γερμανικού Δικαστηρίου ως ενάγων, ενάντια της πολιτικής που ακολουθεί η κυβέρνηση της Μέρκελ στην Ε.Ε. Η τελευταία της ενέργεια αφορούσε το ευρωπαϊκό μηχανισμό σταθερότητας.

Η Χάσελρόιζιν, σύμφωνα με την εφημερίδα, με την μήνυσή της δεν στρέφεται κατά συγκεκριμένων προσώπων, όπως έκανε το περιοδικό CRASH του Γιώργου Τράγκα, απλά εξηγεί πως είναι η κατάσταση στη χώρα μας, αποτυπώνοντας σχετικά με ότι συμβαίνει στην Ελλάδα, με στοιχεία που παρέδωσε στο Δικαστήριο.

Προβλέπει δε για την Ε.Ε. ένα ντόμινο εξελίξεων, με βάση τα όσα περνάει σήμερα η Ελλάδα, τονίζοντας πως και άλλες χώρες θα βρεθούν στην θέση της, ακολουθώντας πολιτικές λιτότητας.

Σκοπός της μήνυσης της δεν είναι να βάλει στο μάτι του κυκλώνα π.χ. την Μέρκελ, την Λαγκάρντ, αλλά θέλει να διερευνηθούν ποιοι είναι υπεύθυνοι που η Ελλάδα έχει βρεθεί σήμερα σε αυτή την απάνθρωπη κατάσταση. Μάλιστα, το ίδιο ζητάει και για την πολιτική που ακολουθείται στα άλλα κράτη – μέλη. Η εφημερίδα αναφέρεται ειδικά στην μήνυση που έχει κάνει ο Γιώργος Τράγκας και το περιοδικό CRASH εναντίον της Μέρκελ, του Σόϊμπλε κ.α. εξηγώντας την απάνθρωπη πολιτική που ακολουθούν εναντίον της Ελλάδας. 

Αναφέρουν ακόμη πως ο Γιώργος Τράγκας έχει υποστηρίξει πως η Ελλάδα, τα τελευταία τρία χρόνια έχει μετατραπεί συστηματικά και σκόπιμα σε πειραματόζωο.

Τονίζει η εφημερίδα ακόμη πως ο εκδότης του περιοδικού κατηγορεί τους ισχυρούς της Ευρώπης με επικεφαλή την Μέρκελ ότι τρομοκρατούν και φοβίζουν τους Έλληνες.

Η εφημερίδα αναφέρει ακόμα πως ο Γιώργος Τράγκας έχει τονίσει τα εξής: “Τα όσα διαδραματίζονται τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, οδήγησαν στο ξέσπασμα μια ανθρωπιστικής κρίσης η οποία έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και απειλεί άμεσα την εθνική μας ύπαρξη”.

Το σχετικό δημοσίευμα εδώ:

http://www.welt.de/politik/deutschland/article111707823/Deutsche-unterstuetzt-Anzeige-gegen-Merkel.html

kourdistoportocali

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.