27 Σεπτεμβρίου 2022

Σύλλογος Δανειοληπτών & Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος

Ρυθμίσεις οφειλών, νόμος κατσέλη και υπερχρεωμένα νοικοκυριά

Καμμένος: Η κυβέρνηση ήθελε δυο προδότες και τους βρήκε

1 min read

Mε βαρείς χαρακτηρισμούς καταφέρθηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος κατά των αποχωρησάντων βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστα Μαρκόπουλου και Γιάννη Κουράκου.

Ο κ. Καμμένος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ έκανε λόγο για “προδότες” και “καβάτζες”, αναφέροντας ότι η συγκυβέρνηση έχει πέσει, έχει απολέσει τη δεδηλωμένη με 150 βουλευτές, και γι’ αυτό υπάρχει αποστασία, όπως την αποκάλεσε, στους ΑΝΕΛ “Δεν είναι αποδεκτή η αποστασία πάνε να γίνουν το δεκανίκι του Σαμαρά τελείωσαν οι ρεζέρβες, το ΠΑΣΟΚ τελείωσε. Θέλουν δυο προδότες τους βρήκαν” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Κατήγγειλε δε σχέδιο στήριξης της κυβέρνησης με τη συνεργασία των αποχωρησάντων βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστα Μαρκόπουλου και Γιάννη Κουράκου, αλλά και της Χρυσής Αυγής.

Αναφερθείς, το περιβόητο non paper είπε: “Δεν έχει γραφτεί από κομπιούτερ των ΑΝΕΛ το non paper. Δεν έχει πρωτοκολληθεί από την Προεδρία της Δημοκρατίας. Zητήσαμε να γίνει γραφολογική εξέταση”.

Μεταξύ άλλων, τόνισε πως οι ΑΝΕΛ δεν είναι δεξιό κόμμα. “Οι ΑΝΕΛ είναι δημοκρατικό – πατριωτικό κέντρο και είναι κατά του φεντεραλισμού που επιδιώκει να καταργηθεί η έννοια του έθνους – κράτους για να μην υπάρχει ελληνική εξουσία και να καρπωθούν τις πλουτοπαραγωγικές πηγές μας. Θα συγκρουστούμε με τα όργανα της νέας τάξης πραγμάτων”, είπε.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επιτέθηκε και στον πρωθυπουργό χαρακτηρίζοντάς τον ως εκπρόσωπο της νέας τάξης πραγμάτων, ενώ για το ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι “έχουμε τεράστιες διαφορές στα εθνικά θέματα, ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει στην υψηλή φορολογία, εμείς πιστεύουμε στην ελεύθερη αγορά”.

Τέλος τόνισε ότι ο Γιώργος Βουλγαράκης “είναι ΝΔ, είναι Σαμαράς”, προσθέτοντας ότι “είμαστε και θα είμαστε αντίθετοι με το Βουλγαράκη” καυτηριάζοντας σχετικό δημοσίευμα για συνεργασία των δυο ανδρών. “Να σταματήσουν οι γελοιότητες για Βουλγαράκη”.

Kafeneio

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.