30 Μαρτίου 2023

Σύλλογος Δανειοληπτών & Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος

Ρυθμίσεις οφειλών, νόμος κατσέλη και υπερχρεωμένα νοικοκυριά

Ο Στουρνάρας έλυσε τις απορίες για την ασυλία της συμμορίας των κλεπτοκρατών

1 min read

Στη Δημοκρατία υπάρχουν κανόνες. Ένας απ΄ αυτούς είναι ο σεβασμός των δικαστικών αποφάσεων. Στη δημοκρατία τους ο «υπέρτατος» νόμος, στον οποίο υποτάσσονται τα πάντα, είναι ο νόμος του μνημονιακού κανιβαλισμού, της απύθμενης υποκρισίας, του αβυσσαλέου ψεύδους, της ατιμωρησίας, της διαφθοράς και της φαυλότητας.

Με τις «Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου», που επέλεξαν να κυβερνούν, ακύρωσαν και τις τυπικές διαδικασίες της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, μετατρέποντας τη Βουλή σε ντεκόρ από πολύχρωμες γλάστρες. Η καρδιά της δημοκρατίας τους χτυπά, πλέον, στο ρυθμό του «αποφασίζομεν και διατάσσομεν».

Τώρα ο μνημονιακός θίασος, επεκτείνει την πραξικοπηματική του αλυσίδα και εναντίον της Δικαστικής εξουσίας. Ο Στουρνάρας δεν ενήργησε αυτοβούλως με την πραξικοπηματική απόφασή του να συνεχίσει η ΔΕΗ να χρεώνει και να εισπράττει το χαράτσι παρά την αντίθετη δικαστική απόφαση.

Στο πλαίσιο της δημοκρατίας τους λειτούργησε, με τον φανατισμό του νεόκοπου σφογγοκολάριου ενός συστήματος διακυβέρνησης που θέλει στη δούλεψή του τη Δικαιοσύνη. Ως εξολοθρευτής της ελληνικής οικογένειας, που φαντασιώνεται στρατιές ανέργων κι απελπισμένων και εργαζόμενους να δουλεύουν σε καθεστώς -δεν είναι υπερβολή- στρατοπέδου συγκέντρωσης, Νταχάου!..

Η βάναυση προσβολή της Δικαιοσύνης συνιστά την κορυφή του παγόβουνου. Ή αν προτιμάτε, το βρόμικο κερασάκι στην μουχλιασμένη τούρτα του αλαζονικού, αυταρχικού και διεφθαρμένου δικομματικού πολιτικού συστήματος, που επιμένει σκανδαλωδώς να μην διδάσκεται από τα εγκληματικά, κατά της χώρας και του λαού, λάθη του.

Κοντολογίς, ο Στουρνάρας, έλυσε τις απορίες και των τελευταίων αφελών, οι οποίοι αδυνατούσαν να αντιληφθούν τους λόγους που η ποικιλόχρωμη συμμορία των …εντιμότατων κλεπτοκρατών, που οδήγησε την πατρίδα στον Καιάδα, εξακολουθεί να πίνει εις υγείαν των κοροΐδων: Νόμος είναι το συμφέρον της διαπλοκής και η απληστία των λαμόγιων! Και εσχάτως, Νόμος είναι οι διαταγές της κομαντατούρ…

Υ.Γ. Η δημοκρατία τους δεν αντέχει τη Δικαιοσύνη, εξ ου και το πνεύμα της ατιμωρησίας που συγκαλύπτει τις κακουργίες τους…

Γράφει ο Μαγια από Olympia