Άρχισε το ”ξεπουπούλιασμα” της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ. Ανακοίνωση των Εκκαθαριστών

Καταλάβατε πως “έσωσαν” την Αγροτική δίνοντας την, στον ναυάγιο του Σάλλα? Έψαχνα κι εγώ να καταλάβω, πως σώθηκε ο κολοσσός της ΑτΕ, από το ψιλικατζίδικο της Πειραιώς που είχε ΖΗΜΙΕΣ €629 εκατ. στο 9μηνο, και προβλέψεις για επισφάλειες στο €1,8 δισ. ευρώ.

Να μην πω και το ύψος προκαταβολής Κεφαλαίου και της Βεβαίωσης Δέσμευσης που έχει παράσχει το ΤΧΣ που ανέρχεται στο ποσό των €7,3 δισ. ! ! ! ! ! ! ! (reporter.gr).

Έβγαλαν λοιπόν στο σφυρί την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗΣ Α.Ε. !

Ο ΤΖΑΜΠΑΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ! ΤΟΝ ΛΕΝΕ…ΈΛΛΗΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ !

Ημ/νία ανάρτησης : 24/12/2012 Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. (υπό Ειδική Εκκαθάριση) ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την πώληση του πακέτου μετοχών της βιομηχανίας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗΣ Α.Ε. υπέβαλαν εμπρόθεσμα φακέλους με δεσμευτική προσφορά πέντε (5) συνολικά υποψήφιοι.

Οι προσφορές θα αξιολογηθούν από την ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. (υπό Ειδική Εκκαθάριση) σε συνεργασία με τον Σύμβουλο Πώλησης.

Η παρούσα ανακοίνωση αφορά την ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. υπό Ειδική Εκκαθάριση και δημοσιεύεται με αποκλειστική ευθύνη του Ειδικού Εκκαθαριστή. atebank.gr

netakias