2 Φεβρουαρίου 2023

Σύλλογος Δανειοληπτών & Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος

Ρυθμίσεις οφειλών, νόμος κατσέλη και υπερχρεωμένα νοικοκυριά

Θερμό καλοκαίρι για τις τσέπες μας

1 min read

Την ολοκλήρωση των γιορτών του Πάσχα αναμένουν στο Υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να μπει στην τελική ευθεία το φοροσαφάρι που προετοιμάζουν προκειμένου να εισπράξουν έσοδα για το 2013.

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά συνολικά πέντε χαράτσια έρχονται με την αντοχή των πολιτών να είναι ήδη στο ναδίρ και τους υπολογισμούς να βρίσκονται κυριολεκτικά στον αέρα.

Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ακινήτων, Φόρος Ακίνητης Περιουσίας 2011, Φόρος Ακίνητης Περιουσίας 2012, Φόρος Ακίνητης Περιουσίας 2013 και Ρυθμίσεις για την αποπληρωμή χρεών στο Δημόσιο έρχονται, προκαλώντας απόγνωση στους φορολογούμενους και κυριολεκτικά ασφυξία στον προϋπολογισμό κάθε ελληνικής οικογένειας.

Η αδυναμία ωστόσο των πολιτών να πληρώσουν άλλους φόρους αλλά και η δυσκολίες που εμφανίζει ο κρατικός μηχανισμός στην είσπραξη των ληξιπρόθεσμων, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για αισιοδοξία, μιας και τα έσοδα έχουν γίνει ο μεγαλύτερος εφιάλτης του Γιάννη Στουρνάρα εδώ και πολύ καιρό. Αυτός που την πληρώνει αδιάκοπα πάντως, είναι ο κόσμος που κάθε φορά καλείται να καλύπτει με φόρους, τα κενά του Υπουργού.

Tromaktiko

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.