Θυμάστε τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη; Ο εκλεκτός της CIA, o άνθρωπος που εξάρθρωσε τη 17 Ν, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και διώκτης των κουκουλοφόρων που είχε δηλώσει με ειλικρινή σαρκασμό προς όλους τους Ελληνες ότι δεν διάβασε τί ψήφιζε, όταν ψήφιζε το Μνημόνιο ισχυρίστηκε σήμερα σε ραδιοφωνικό σταθμό ότι η Ελλάδα θα βγει στις αγορές το 2014!

 

Και να ήταν μόνο αυτό!

 

Ισχυρίστηκε ότι ο υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης, που τόσο πολύ έχει βασανίσει τα ελληνικά νοικοκυριά για να υπηρετήσει τα αρπακτικά κάθε είδους είναι «από τους πιο σοβαρούς και υπεύθυνους υπουργούς».

Εριξε και τη μπηχτή του βέβαια, δηλώνοντας ότι «δεν τίθεται θέμα λειτουργίας κάποιου υπουργού, τίθεται ένα ζήτημα συνεννόησης και αντίληψης», αναφερόμενος στον Χατζηδάκη.

 

Και έκανε λόγο και για ελάχιστη γνώση που θα πρέπει να έχουν οι βουλευτές όταν εισηγούνται στη Βουλή μια διάταξη. «Όταν ένας βουλευτής εισηγείται στη Βουλή μια τροπολογία, μια διάταξη, πρέπει να έχει τουλάχιστον – για όνομα του Θεού- μια ελάχιστη γνώση, γύρω από το ζήτημα, ώστε να μπορέσει να το χειριστεί. Δεν είναι μεγάλα τα θέματα».

 

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι πρέπει να επισπευστεί η εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων. 

Αλήθεια, για ποιον εργάζεται ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης; Θα μάθουμε άραγε ποτέ; Πάντως, όχι για τον ελληνικό λαό.

 

danioliptes.gr