Πάστορας-Βενιζέλος σχεδιάζουν αλλαγή πρωθυπουργού χωρίς εκλογές!

Σε εξέλιξη βρίσκεται τις τελευταίες ώρες σχέδιο πολιτικής εκτροπής το οποίο παραπαίμπει στην εκπαραθύρωση του ΓΑΠ από την πρωθυπουργία.

 

Σύμφωνα με αυτό ο Βενιζέλος και ο Πάστορας είναι αποφασισμένοι να ωθήσουν τα πράγματα στα άκρα και επειδή η ΝΔ από μόνη της δεν μπορεί να πάει σε εκλογές, -όπως απεκάλυψε το Νewpost-θα οδηγηθούμε σε μια διαδικασία διερευνητικών εντολών αφού πρώτα παραιτηθεί από την πρωθυπουργία ο Σαμαράς.

 

Το πόσο στην κόψη του ξυραφιού βρίσκονται οι 3 μπαρμπέρηδες είναι χαρακτηριστικό από το άρθρο του φιλοσαμαρικού antinews το οποίο ζητά από τον Βενιζέλο να παραιτηθεί, υπενθυμίζοντας πως ο ίδιος σαν υπουργός Οικονομικών είχε περάσει νόμο για την κατάργηση της ΕΡΤ.

 

Στο μεταξύ η συνάντηση του Πάστορα με τον “Αργεντίνο ζιγκολό” Δημήτρη Σταμάτη, απέβη άκαρπη μια και ο Κουβέλης, φοβούμενος την λεηλασία της ΔΗΜΑΡ από το κόμμα του Σταμάτη Μαλέλη, τα έχει στυλώσει και απαιτεί να ανοίξει το κρατικοδίαιτο παραμάγαζο της ΕΡΤ.

 

O δε Στουρνάρας δηλώνει πως όποια απόφαση και να βγάλει το Συμβούλιο Επικρατείας το μαγαζί είναι κλειστό-τέρμα, πάπαλα και πως αν δεν σπάσεις αυγά ομελέτα δεν γίνεται.

 

Με τους Σαμαρά-Στουρνάρα και η πλειοψηφία της κοινής γνώμης που δεν γουστάρει με τίποτε να πληρώνει ένα άντρο διαφθοράς-κυβερνητικό εργαλείο…

 

kourdistoportocali