ΈΛΕΟΣ! Θα κάνουν και τρίτη συνεδρίαση για την ΕΡΤ!

Μία εβδομάδα κρατάει το σήριαλ των συσκέψεων των κυβερνητικών εταίρων αλλά στο μόνο που συμφωνούν είναι οτι διαφωνούν. Αν, όμως, πρέπει να αποφασίσουν για την επιβολή ενός νέου χαρατσιού ή να πετσοκόψουν μισθούς και συντάξεις, δεν θα χρειάζονταν καν να συνομιλήσουν, θα συμφωνούσαν με τα μάτια!

 

Μετά από μαραθώνια συνεδρίαση των 3,5 ωρών, οι τρεις κυβερνητικοί εταίροι αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν και νέα συνάντηση αύριο στις 20.30, ώστε να θέσουν εκ νέου το θέμα της ΕΡΤ, αλλά και της λειτουργίας της κυβέρνησης.

 

Ο ΕυΒενιζέλος τόνισε ότι “η στάση μας διαπνέεται από αίσθημα εθνικής και κοινωνικής δικαιοσύνης”, για να προσθέσει -αφήνοντας αιχμές για τις διαρροές των τελευταίων ημερών- ότι ο ίδιος λέει στις συσκέψεις ότι λέει και δημόσια.

 

Ζήτησε “να υπάρξει συμφωνία που διασφαλίζει την άμεσα εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ και της άμεσης λειτουργίας της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης”.

 

“Η συζήτηση μας αφορά την επαναθεμελίωση της ίδιας της ύπαρξης της κυβέρνησης”, τόνισε για να προσθέσει: “Ο λαός δεν θέλει εκλογές, θέλει σταθερότητα, γνήσιας τρικομματικής συνεργασίας”. 

O Φ. Κουβέλης τόνισε οτι δ
εν είναι μόνο το ζήτημα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, αλλά και της τρικομματικής κυβέρνησης, που πρέπει να εξασφαλίζει τον κοινό τόπο, την κοινή θέση των τριών κομμάτων.

 

Πρέπει να υπάρχει επικαιροποίηση στη βάση των νέων δεδομένων στο σύνολο των ζητημάτων που προσδιορίζουν την πολιτική.

 

Επίπονη διαδικασία, με επιμονή από την πλευρά της ΔΗΜΑΡ να εξασφαλιστούν όσα σας ανέφερα. Για μας προέχει το συμφέρον του ελληνικού λαού. Η υπευθυνότητα της ΔΗΜΑΡ είναι διαρκώς παρούσα, τόνισε ο κ Κουβέλης. 

 

Danioliptes.gr