ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η περιβόητη δόση, δεν πληρώνει μισθούς και συντάξεις αλλά τα κοράκια του ΔΝΤ! ΑΚΟΥΡΕΥΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ!

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ

 

ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.

 

ΟΜΟΛΟΓΟ1, DEUTCHE BANK: ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΡΕ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ, ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ KAI TA ΚΟΤΕΡΑ ΤΗΣ DEUTSCHE BANK ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΣΗ;

 

ΟΜΟΛΟΓΟ 2: ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ “ΑΚΟΥΡΕΥΤΟ” ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ! Έτσι, για να βοηθήσουμε τον Στουρνάρα και την Τρόικα που δεν ήξερε πως προέκυψε η μαύρη τρύπα των 2 ΔΙΣ:

 

Νέα «τρύπα» 2 δις από το «πουθενά»;!

 

Ποιος θα την πληρώσει; ΕΑΝ Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ VULTURE FUNDS ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ. Τα ακούτε υπερασπιστές – συνέταιροι (;) του Παπανδρέου;

 

Γι’ αυτό η Τρόικα δεν έφερε αντιδράσεις στην μη επίτευξη στόχων και εκταμιεύει την δόση κανονικά… τα χρήματα τα παίρνουν οι “συνεργάτες” της! Την ώρα που οι μικρομολογιούχοι, τα ασφαλιστικά ταμεία, τα νοσοκομεία, τα ΝΠΔΔ καταστράφηκαν από το PSI, τα Vulture Funds του ΔΝΤ έρχονται και εισπράτουν στο ακέραιο!

 

Τα συγκεκριμένα ομόλογα διακρατούνται σχεδόν στο σύνολό τους από τα hedge funds, τα οποία τα απέκτησαν όταν κατέρρεαν οι τιμές των ελληνικών ομολόγων.

 

Οι τιμές κτήσης τους κυμάνθηκαν μεταξύ 25 και 40, ενώ επέλεξαν να μείνουν εκτός PSI, που προέβλεπε «εθελοντικό» κούρεμα κατά 53,5%, οχυρωμένοι πίσω από το αλλοδαπό δίκαιο, και τώρα αποπληρώνονται στο 100, αποκομίζοντας τεράστια κέρδη.

 

Τα αγόρασαν ακόμα και στο 25% της αξίας τους και εισπράττουν το 100% Ήταν ομόλογα – ζόμπι “Βρετανικού δικαίου” που αντικατέστησαν τον ΝΟΜΙΜΟ Ομολογιακό δανεισμό του Ελληνικού κράτους.

 

Ο Έλληνας ακόμα πληρώνει όσους είχαν “εσωτερική πληροφόρηση” από το καθεστώς Παπανδρέου, που φτάνουν στο σημείο να ΤΕΤΡΑΠΛΑΣΙΑΣΟΥΝ τα κέρδη τους εις βάρος της ίδιας της χώρας. Και όμως, το Ελληνικό κράτος του Στουρνάρα τους πληρώνει αντί να κινηθεί νομικά εναντίον τους.

 

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΚΛΙΝΤΟΝ ΝΑ ΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΑΖΕΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΤΑΝ Η ΠΕΘΕΡΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΙΕΘΝΩΣ ΠΟΥ “ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ” ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ; (ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΥ ΘΗΣΑΥΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΚΥΡΙΕ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.)

 

Η Αργεντινή ήδη έχει πετύχει δεδικασμένο αρνούμενη την πληρωμή των Vulture Funds παρά τις απειλές και τους εκβιασμούς. Εμείς συνεχίζουμε να πληρώνουμε, αυτός είναι και ο λόγος που η Τρόικα κάνει τα στραβά μάτια στη μη επίτευξη στόχων. Στην αποπληρωμή ομολόγων που κατέχουν hedge funds που έμειναν εκτός PSI θα διατεθεί μεγάλο μέρος από τη δόση των 3,3 δισ. ευρώ από τον EFSF.

 

Συγκεκριμένα μέχρι τις 5 Ιουλίου το Ελληνικό Δημόσιο οφείλει να εξοφλήσει «ακούρευτα» ομόλογα, συνολικού ύψους 1,3 δισ. ευρώ, τα οποία έμειναν αλώβητα από το PSI, καθότι είναι αλλοδαπού δικαίου, και οι κάτοχοί τους αρνήθηκαν το «hair cut» τον Μάρτιο του 2012 και συνεπώς αποπληρώνονται στο ακέραιο.

 

Παρατηρείται ότι το Ελληνικό Δημόσιο αποπληρώνει στο ακέραιο τίτλους που κατέχουν τα hedge funds και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, δανειζόμενο από το μηχανισμό στήριξης, όταν έχουν υποστεί τις δραματικές συνέπειες του PSI τα ασφαλιστικά ταμεία, οι ιδιώτες ομολογιούχοι και οι ελληνικές τράπεζες.

 

{youtube}bLlF3LfRo_0{/youtube}

 

Ειδικότερα την Τρίτη 25 Ιουνίου λήγει το ομόλογο ύψους 1,127 δισ. δολαρίων (περίπου 790 εκατ. ευρώ) με κωδικό ISIN XS0372384064, που εκδόθηκε με κοινοπρακτική μορφή και με διαχειριστή της έκδοσης την Deutsche Bank.

 

Το αρχικό ποσό της έκδοσης ήταν 1.500 εκατ. δολάρια και το κουπόνι ήταν στο 4,625%. Επίσης στις 5 Ιουλίου λήγει και ομόλογο σε ελβετικό φράγκο (με κωδικό CH0021839524), υπό αλλοδαπό δίκαιο, συνολικής ονομαστικής αξίας 650 εκατομμυρίων ελβετικών φράγκων (περίπου 540 εκατ. ευρώ) και με κουπόνι 2,125% (CH0021839524).

 

Το δίλημμα για την τύχη των ομολόγων που οι κάτοχοί τους επέλεξαν να μείνουν έξω από το PSI αντιμετωπίστηκε για πρώτη φορά το Μάιο του 2012, όταν έληγε το πρώτο ομόλογο εκτός PSI, από την κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου και αποφασίστηκε τότε η πληρωμή του, υπό την πίεση των Γερμανών, που δεν ήθελαν να προκύψει πιστωτικό γεγονός.

 

Το ΥΠΟΙΚ, τον Μάιο του 2012, ανακοινώνοντας ότι θα καταβάλει τα χρεολύσια του ομολόγου που έληγε, είχε δηλώσει ότι «η σημερινή απόφαση δεν προδικάζει τις μελλοντικές αποφάσεις σχετικά με την αντιμετώπιση των υπόλοιπων ομολόγων που δεν προσφέρθηκαν για ανταλλαγή».

 

Τελικά όμως αποδείχτηκε πως δημιουργήθηκε τετελεσμένο και θα αποπληρωθεί τελικά το σύνολο των ομολόγων που επέλεξαν και είχαν τη δυνατότητα να το επιβάλουν να μείνουν εκτός PSI. Με πληροφορίες από την Ναυτεμπορική

 

olympia