Και όμως, ο Βαρουφάκης δεν πάει πακέτο με το pretty bra, αφού στο Al Jazeera απαγορεύεται δια ροπάλου η προβολή γυναικείου σώματος για “ανθρωπιστικούς” προφανώς λόγους. Αυτό δεν εμποδίζει το κανάλι να προβάλλει Βαρουφάκη σκέτο, με την βαρύγδουπη λεζάντα “Καθηγητής Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών”.

 

Τι κάνει λοιπόν ο Βαρουφάκης; Μα ότι έκανε ο φίλος του Γιώργος Παπανδρέου, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου και η άλλη Dream Team του ΔΝΤ το 2008 – 2009. Δείτε το βίντεο και δεν θα πιστεύετε στα αυτιά σας. “Ποιός επενδυτής θα επένδυε σε μία χώρα σαν την Ελλάδα…”

 

 

{youtube}lHbUgaVIxIs{/youtube}

 

 

“Την δημιουργία ενός Ευρωπαϊκού Fund ύψους €3-10 δισεκ., με σκοπό τις επενδύσεις στο Ελληνικό Χρηματιστήριο, σε Ελληνικά εταιρικά ομόλογα και στο μετοχικό κεφάλαιο Ελληνικών επιχειρήσεων”, ζήτησε ο πρ. Υφυπουργός κ. Πέτρος Δούκας κατά την συνέντευξη που έδωσε στη τηλεόραση της Al Jazzera.

 

“Αυτό το νέο Σχέδιο Μάρσαλ, ή καλύτερα Σχέδιο Μέρκελ, δεν θα ήταν άλλη μια βοήθεια προς την Χώρα μας, ούτε κάποιου είδους ‘ελεημοσύνη’! Θα ήταν καταλύτης για την οικονομική ανάταξη. Θα αποσκοπούσε στη τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας στη Χώρα μας, στην βελτίωση της ασθενικής ψυχολογίας των αγορών, αλλά κυρίως και στις υψηλές αποδόσεις γιά το Fund, που η ανάταξη της οικονομίας και η βελτίωση της ψυχολογίας θα επιφέρουν”, τόνισε ο κ. Δούκας.

“Κάθε επιτυχία της Ελλάδας τονώνει και τις προσπάθειες στην Ιταλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία και την Κύπρο, δηλαδή θα έχει πολλαπλασιαστικά ωφέλη για την Ευρώπη.”

 

olympia