Στέφανος Τσίπας: “Θα πέσουν σφαλιάρες”

Στην πρωινή ενημέρωση του radio1d.gr παραχώρησε συνέντευξη ο οικονομολόγος και Αντιπρόεδρος του κόμματος «Εμπρός Ελλάδα» Στέφανος Τσίπας.

 

Ανέφερε τα παραδείγματα των πολιτικών, μεταξύ αυτών του Αντώνη Σαμαρά που το 2012 απέκλειε συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ, που λένε και ξελένε. Υπογράμμισε οτι πρόκειται να επιβληθούν κυρώσεις και στις ελληνικές τράπεζες, όπως έγινε και με τις 6 μεγάλες ευρωπαϊκές τράπεζες για το σκάνδαλο της χειραγώγησης του euribor.

 

Υπενθύμισε οτι για τη μεγάλη απάτη που κάνουν οι τράπεζες  σχετικά με τον παράνομο τύπο υπολογισμού του τόκου, είναι ενημερωμένοι διεθνείς πολιτικοί παράγοντες και είναι θέμα χρόνου να επιβληθούν κυρώσεις στους υπευθύνους.

 

Ακούστε εδώ ολόκληρη την εκπομπή του radio1d.gr με καλεσμένο τον Στέφανο Τσίπα

 

Στις 22:00 ο οικονομολόγος Στέφανος Τσίπας θα συμμετέχει στο πάνελ της εκπομπής “Οικονομία & Αντιθέσεις” του Εγνατία TV  με παρουσιαστή τον Γιώργο Πηλίτσο. Στο ίδιο πάνελ με θέμα την επικείμενη άρση των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας θα συμμετέχουν οι δικηγόροι – συνεργάτες του Συλλόγου Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος Δήμητρα Καρδάκου και Κώστας Κανακάρης.

 

Danioliptes.gr