Εξωτικό μέρος για να μην καίει το τζάκι του διάλεξε ο Μιχάλης Λιάπης!

Για να μην μολύνει την ατμόσφαιρα ανάβοντας το τζάκι ή τη σόμπα του, αποφάσισε να φύγει σε μέρη ζεστά και εξωτικά ο πρώην Υπουργός Μεταφορών που κυκλοφορεί με πλαστές πινακίδες!

 

Κατά δήλωσή του, δεν είχε χρήματα για να πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας και τον φόρο πολυτελείας για το τζιπ του, με αποτέλεσμα να το κυκλοφορεί παράνομα για να μην… αδειάσει η μπαταρία. Όμως, τα χρήματα του περισσεύουν για να κάνει διακοπές πολυτελείας στην Μαλαισία, όπου η θερμοκρασία είναι 30 βαθμοί Κελσίου -προφανώς δε, αυτό τον βοηθά να μην ξοδέψει και χρήματα για τη θέρμανση του σπιτιού του! Υπακούοντας στη σύσταση του Υπουργείου Περιβάλλοντος στους πολίτες να μην ανάβουν το τζάκι ή τη σόμπα τους και επιδεινώνεται η αιθαλομίχλη, ο κ Λιάπης έφυγε σε ταξίδι και θα γυρίσει όταν ζεστάνει ο καιρός!

 

Όλοι οι υπόλοιποι που δε διαθέτουμε τις 6.000 – 7.000 που απατούνται για ένα ταξίδι σαν αυτό του Μιχάλη Λιάπη πώς μπορούμε να υπακούσουμε στη σύσταση του ΥΠΕΚΑ; Και καλά αν είμαστε δικαιούχοι του κοινωνικού τιμολογίου! Θα έχουμε τζάμπα ρεύμα για θέρμανση. Οι υπόλοιποι απλά θα πεθάνουν στο κρύο, αν έχει γλιτώσει.

 

Danioliptes.gr