Ο Σαμαράς μιλά για επενδύσεις κι οι Αμερικανοί του κλείνουν την πόρτα

Η διεφθαρμένη εξουσία που μας οδήγησε στην καταστροφή μιλά για νέες επενδύσεις ενώ την ίδια ώρα οι υποτιθέμενοι «σωτήρες» της ελληνικής οικονομίας της κλέινουν κατάμουτρα την πόρτα. 

Μιλώντας σε φόρουμ επενδυτών στη Νέα Υόρκη μέσω τηλεδιάσκεψης, ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς επανέλαβε τα περί success story «ιστορία επιτυχίας» και ότι η οικονομία εδραιώθηκε στην Ελλάδα ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους Αμερικανούς υποστηρίζοντας ότι οι φίλοι μας στις Ηνωμένες Πολιτείες μας έχουν βοηθήσει πολύ. 

 

Την ώρα όμως που οι υπηρέτες των συμφερόντων των εν Ευρώπη και ΗΠΑ κερδοσκόπων και των vulture funds ζητιάνευαν, υποσχόμενοι να ξεπουλήσουν τα πάντα στην πατρίδα όλων μας, ο μεγαλοεπενδυτής, Τζον Πόλσον μίλησε για λογαριασμό των επενδυτών και ισχυρίστηκε ότι θα έρθει στην Ελλάδα να επενδύσει μόνο όταν υπάρχει πολιτική σταθερότητα. 

 

Ουσιαστικά, ο Πόλσον έδωσε αβάντα στους επίδοξους υπαλλήλους του ίδου και των άλλων «επενδυτών» στο Μέγαρο Μαξίμου δηλώνοντας ότι θα πρέπει να ολοκληρώσει η κυβέρνηση Σαμαρά τη θητεία της, η οποία λήγει τον Ιούνιο του 2016. 

 

«Αυτό που χρειάζεται η Ελλάδα είναι πολιτική σταθερότητα», προσέθεσε ο κ. Πόλσον, εκτιμώντας πως το καλύτερο θα ήταν να γίνουν εκλογές τον Ιούνιο του 2016 και να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας».

 

Θα πρέπει δηλαδή η κυβέρνηση Σαμαρά να ολοκληρώσει το καταστροφικό έργο της διάλυσης των ελληνικών νοικοκυριών και οικογενειών μέχρι όλοι να γίνουμε ζητιάνοι και να εκλιπαρούμε για λίγη προσοχή από τους ίδιους κερδοσκόπους που θησαύρισαν από τα μέτρα σε βάρος μας.  

 

Ας μην έρθουν ποτέ τέτοιου είδους επενδυτές δήθεν φίλοι των υπηρετών των κερδοσκόπων, οι οποίοι έχουν φτάσει σε τέτοιο βαθμό αλαζονείας, που αφού θησαύρισαν από την κρίση, φτάνουν στο σημείο να δίνουν εντολές στον ελληνικό λαό τί να κάνει. 

danioliptes.gr