Βάλθηκαν να μας τρελάνουν με τις αποδείξεις

Τσατάλια θέλουν να κάνουν τα νεύρα του υπερφορολογημένου και υπερχρεωμένου πολίτη οι εξουσιαστές ώστε να τον υποχρεώσουν να μαζεύει γενικά αποδείξεις και να τις μετράει, βάζοντας ως δόλωμα ακόμη και έπαθλα!

Δεν θα γλιτώσουμε από την παράνοια των υπηρετών της τρόικας και των τραπεζιτών, που καθιερώθηκε επί ημερών Γιώργου Παπανδρέου και οδήγησε όλους μας να γεμίζουμε με στοίβες από άχρηστα χαρτιά, να ξοδεύουμε πολύτιμο χρόνο και κόπο με το κομπιουτεράκι στο χέρι να μετράμε και να ξαναμετράμε τί ξοδέψαμε και στο τέλος να βλέπουμε την κυβέρνηση να εξαιρεί τις αποδείξεις από τα πάγια έξοδα και να μας οδηγεί στα πρόθυρα νευρικής κρίσης κάθε φορά που συμπληρώνουμε τη φορολογική δήλωσή μας. 

 

Τα σατανικά μυαλά που απεργάζονται την οικονομική καταστροφή του Ελληνα και της Ελληνίδας και κατ’ επέκταση τον εξανδραποδισμό μας βάλθηκαν να μας κάνουν μια και καλή εξαρτημένους στο μάζεμα αποδείξεων, χωρίς να διευκρινίζουν ποιες θα πρέπει να συγκεντρώνουμε, βάζοντας μέχρι και λοταρία. 

 

Τί σημαίνει αυτό; Οτι η εξουσία θα συνεχίσει να παίζει με τα νεύρα μας κάθε φορά που θα έχουμε αυτό το εξωφρενικό πλέον παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι.

 

Η κυβέρνηση Σαμαρά επιδιώκει να συνεχίσουμε να δημιουργούμε στοίβες των αποδείξεων που τόσο χρόνια μαζεύουμε και στο τέλος αποδεικνύεται ότι τις μαζεύαμε τζάμπα με δόλωμα έπαθλο. 

 

Τί έπαθλο; Μήπως μια Λαμποργκίνι; Μια Φεράρι; Εστω ένα τζιπ βρε αδερφέ; 

 

Πόρσε Καγιέν; Οχι, αυτή είναι αποκλειστικά για τους εν Ελλάδι φωστήρες της τρόικας και τα golden boys που θησαύρισαν αρπάζοντας το χρήμα των υπερχρεωμένων και υπερφορολογημένων νοικοκυριών. 

 

Μήπως θα επιβάλλουν έπαθλα και σε άλλα προγράμματα; Οπως π.χ. όποιος επιτρέψει σε τράπεζα να του πάρουν το σπίτι θα του δώσουν δώρο κάποια Πόρσε με ανοιχτή σκεπή; Μήπως θα έχουν και σοφέρ; Και μήπως ο σοφέρ θα είναι κάποιος από τους εν Ελλάδι ένθερμους υποστηρικτές του Μνημονίου. 

 

Φαντάζεστε να είναι σοφέρ ο Αδωνις Γεωργιάδης ή ο Γιώργος Στουρνάρας; 

 

Ας προσέχουμε μόνο μη τυχόν οι νικητές μανιώδεις συλλέκτες αποδείξεων στη λαχειοφόρο που σκαρφίστηκαν τα τζιμάνια της οικονομικής Χούντας υποχρεωθούν στο τέλος να πληρώσουν φόρο πολυτελούς διαβίωσης!  

 

danioliptes.gr