Δεν ξεχνάμε ποιοι μας έλεγαν να πουλήσουμε τα σπίτια μας για να πληρώσουμε τον ΕΝΦΙΑ

Αμεση κοινωνική δικαιοσύνη υπέρ των πολιτών και σε βάρος της ελίτ είναι το ζητούμενο από μια αριστερή (;) κυβέρνηση και όχι λόγια του αέρα προεκλογικά και μετά χειρότεροι των νέων Τσολάκογλου. Θυμόμαστε πολύ καλά ποιοι επέβαλαν τα πιο σκληρά μέτρα σε βάρος του ελληνικού λαού. Θυμόμαστε επίσης ποιος χρωστάει τί και σε ποιον.

 

Ο ελληνικός λαός, οι συνεπείς φορολογούμενοι, οι συνεργάσιμοι δανειολήπτες έχουν χρυσώσει τράπεζες και βολεμένη ελίτ. 

 

Για τα μικροδάνεια, οι τράπεζες κατασχέτουν ακόμη και την πρώτη κατοικία και κατόπιν την χαρίζουν σε αυτόν που έφαγε λεφτά της τράπεζας, δηλαδή του φορολογούμενου πολίτη. 

 

Πληρώνει φόρους, ΕΝΦΙΑ, χαράτσια και οι τράπεζες απειλούν «δεν θα έχουμε λεφτά» και «δεν θα πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις»μ κι από κοντά και οι καραγκιόζηδες που εξουσιάζουν να απειλούν τους πολίτες να πουλήσουν τα σπίτια τους για να ξεχρεώσουν το κράτος για το χαράτσι ιδιοκτησίας κατοικίας που τους επέβαλαν. 

 

Τα σατανικά μυαλά της καπιταλιστικής μηχανής είναι αστείρευτα. Η λογική τους είναι πιο υψηλή από εκείνη του Τζορτζ Μπους του πρώην προέδρου των ΗΠΑ που αιματοκύλισε ολόκληρη χώρα, το Ιράκ, με το επιχείρημα ότι το καθεστώς του διέθετε πυρηνικά όπλα. 

 

Ποιος έχει ξεχάσει τα αείμνηστα email κατάσχεσης κατοικιών για ανεξόφλητους λογαριασμούς στο ΔΗμόσιο. 

 

Ποιος έχει ξεχάσει τους παράνομους όρους δανειακής σύμβασης που επιβάλλουν οι τράπεζες στους δανειολήπτες για να τους αναγκάζουν να τις ταϊζουν μέχρι το τέλος τους;

 

ΑΝ αναρωτιέστε που θα βρεθούν τα λεφτά για να επιστρέψει η δικαιοσύνη σε αυτή τη χώρα και κυρίαρχος να είναι ο λαός -λέμε τώρα- ξεχάστε λίστες Λαγκάρντ, φοροφυγάδες ζάμπλουτους κ.α.

Μόνο αυτή η λίστα αρκεί για να μην τρώνε οι τράπεζες τον λιπόσαρκο ελληνικό λαό.

 

Aν ισχύουν τα ποσά στο πινακάκι, είναι προφανές το «Πού θα βρούνε τα λεφτά» όποιοι κυβερνήσουν .

Απ τη σύνταξη του κυρ Μπάμπη, τον πενιχρό μισθούλη του Μήτσου, το κομμωτήριο στο στενοσόκακο της φτωχοσυνοικίας της Κικίτσας κλπ .

 

danioliptes.gr