Μεϊμαράκης: Κατέθεσαν το νομοσχέδιο αφού συμφώνησαν και στη μετάφρασή του

Απόδειξη της εξαπάτησης του ελληνικού λαού είναι η κατάθεση του νέου νομοσχεδίου από την κυβέρνηση δεδομένου ότι χιλιάδες Έλληνες κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους επισημαίνει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

 

“Τελικά, μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα, τρεις η ώρα τα ξημερώματα, η κυβέρνηση, αφού συμφώνησε και στη μετάφραση του νομοσχεδίου με τους δανειστές, κατέθεσε το Νομοσχέδιο με την προβληματική διαδικασία του κατεπείγοντος. Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος, η κυβέρνηση ολόκληρη, απέδειξε για άλλη μια φορά πόσο πολύ εξαπάτησε τον Έλληνα πολίτη για να υφαρπάξει την ψήφο του. Γιατί δυστυχώς, από σήμερα, χιλιάδες συμπολίτες μας κινδυνεύουν να χάσουν την πρώτη κατοικία, με πλειστηριασμό”, σημειώνει.
 

Και συνεχίζει: “Με το ίδιο νομοσχέδιο επιβάλλονται, με έμπνευση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, νέοι φόροι και απειλούνται χιλιάδες θέσεις εργασίας. Και ταυτόχρονα, για τρίτη φορά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, αλλάζουν τη ρύθμιση που οι ίδιοι έφεραν, τη ρύθμιση των 100 δόσεων, πετώντας έξω από αυτήν οποιοδήποτε καλοπροαίρετα τους πίστεψε και πληρώνει τις δόσεις του. Αριστερή ανακολουθία; Αριστερή ανευθυνότητα; Αριστερή όμως αναλγησία”.

 

ΕΘΝΟΣ