1 Φεβρουαρίου 2023

Σύλλογος Δανειοληπτών & Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος

Ρυθμίσεις οφειλών, νόμος κατσέλη και υπερχρεωμένα νοικοκυριά

Έλαμψαν δια της απουσίας τους από τη Βουλή και σήμερα πολλοί υπουργοί

1 min read

Από τις 20 επίκαιρες ερωτήσεις και αναφορές που επρόκειτο να συζητηθούν, μόνον ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης και ο αναπληρωτής υπουργός Κώστας Φωτάκης προσήλθαν για να απαντήσουν στους βουλευτές.

Δεν έκρυψε την ενόχληση του για την εικόνα που παρουσίασε η Ολομέλεια, ο αντιπρόεδρος του Σώματος Νικήτας Κακλαμάνης που ήταν εκείνη την ώρα στην έδρα.

“Θα εισηγηθώ στον Πρόεδρο της Βουλής την αναθεώρηση του Κανονισμού της Βουλής ώστε να υπάρξει ποινολόγιο και μάλιστα, αυστηρό μετά από τις τρεις αδικαιολόγητες απουσίες”, είπε και πρόσθεσε, κοιτάζοντας τον κατάλογο με τις ερωτήσεις που είχαν προγραμματιστεί να συζητηθούν:

“Τα έχουμε πει τα έχουμε ξαναπεί, αλλά το θέμα δεν αλλάζει, η κατάσταση πια δεν πάει άλλο, βλέπω ορισμένους υπουργούς που έχουν να μας τιμήσουν αρκετό καιρό”.

Φανερά εκνευρισμένος που ο Νίκος Παππάς δεν ήρθε να απαντήσει για πολλοστή φορά στην ερώτησή του ήταν ο Στάθης Παναγούλης που ανέφερε ότι εάν δεν μπορεί ο υπουργός να ασκήσει τα καθήκοντά του ας γυρίσει στην πλατεία Κουμουνδούρου να παριστάνει τον “σουρουκλεμέ”.

Όλγα Παναγιωτίδου , CNN Greece

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.