ΠΑΣΟΚ: Επίθεση στην κυβέρνηση

«Η Δικαιοσύνη οφείλει να επιτελέσει το έργο της, και να ελέγξει όλες τις καταγγελίες, χωρίς καμία παρέμβαση ή σκοπιμότητα. Ήδη η αδράνειά της δημιουργεί ερωτηματικά» επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ και προσθέτει πως η Βουλή οφείλει να ζητήσει άμεσα το πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδος για την Τράπεζα Αττικής. «Η ΣΥΡΙΖΑ BANK χρηματοδότησε με τα λεφτά των ασφαλισμένων το ΣΥΡΙΖΑ CHANNEL» επισημαίνεται σε ανακοίνωση του κόμματος.

Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Οι αποκαλύψεις και τα δημοσιεύματα για το «τρίγωνο της διαπλοκής» μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ-Καλογρίτσα-Τράπεζα Αττικής καθημερινά πολλαπλασιάζονται. Ο ευνοούμενος εργολάβος του ΣΥΡΙΖΑ δανειοδοτείται προνομιακά από την Τράπεζα Αττικής και επιχειρεί με διάτρητο πόθεν έσχες να αποκτήσει και κανάλι. Το Υπουργείο Επικρατείας με την διορισμένη από αυτό Επιτροπή στον διαγωνισμό -παρωδία, σπεύδει να εγκρίνει το πόθεν έσχες με τα βοσκοτόπια χωρίς καν έλεγχο!!!

Η Κυβέρνηση αφού χρησιμοποίησε τα χρήματα των φορολογουμένων – και με ζημία τους – χρηματοδοτώντας την ανακεφαλαιοποίηση της Τράπεζα Αττικής με δημόσιους οργανισμούς (π.χ. ΕΥΔΑΠ), τώρα δίνει μάχη για να ελέγξει την διοίκησή της. Ώστε να κουκουλώσει τα όσα έχουν γίνει και να χρησιμοποιήσει την Τράπεζα για ανάλογες δραστηριότητες. Το «καθεστώς» χρειάζεται και τη χρηματοδότησή του. Και όλα τα παραπάνω για την Τράπεζα, με ενορχήστρωση του πρώην προέδρου του ΤΕΕ και νυν Υπουργού Υποδομών κ. Σπίρτζη.

Ως εδώ. Κανείς πια δεν δικαιούται να σιωπά.

Η ΣΥΡΙΖΑ BANK ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ CHANNEL ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ

Η Δικαιοσύνη οφείλει να επιτελέσει το έργο της, και να ελέγξει όλες τις καταγγελίες, χωρίς καμία παρέμβαση ή σκοπιμότητα. Ήδη η αδράνειά της δημιουργεί ερωτηματικά.
Η Βουλή οφείλει να ζητήσει άμεσα το πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδος για την Αττικής και να συζητηθεί αυτό στις αρμόδιες επιτροπές.
Ζητάμε από τον Πρόεδρο της Βουλής να αποδεχθεί το αίτημά μας, περιφρουρώντας το κύρος του θεσμού.

Υ.Γ. Κάποιοι πρέπει να δώσουν λόγο στη Δικαιοσύνη για την κατασπατάληση και απαξίωση των αποθεματικών των Ασφαλιστικών Ταμείων των Μηχανικών και των Τραπεζοϋπαλλήλων, μέσω της συμμετοχής τους στις ανακεφαλαιοποιήσεις της Τράπεζας Αττικής.

Γιάννης Αντύπας, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ