30 Ιουνίου 2022

Σύλλογος Δανειοληπτών & Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος

Ρυθμίσεις οφειλών, νόμος κατσέλη και υπερχρεωμένα νοικοκυριά

Ενδιαφέρον του Β. Λεβέντη για τα προβλήματα των δανειοληπτών

1 min read

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ        13 Σεπτεμβρίου 2017

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος Χαράλαμπος Περβανάς, παρουσία του επιστημονικού επιτελείου του, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη στα γραφεία του Συλλόγου. Στη συνάντηση παρέστη και ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Γιάννης Σαρίδης.

Ακολούθησε ενημέρωση για τα θέματα των “κόκκινων” δανείων, τις παράνομες χρεώσεις των τραπεζών προς του δανειολήπτες, τη μη χορήγηση δωρεάν νομικής βοήθειας στους πολίτες χαμηλού εισοδήματος, όπως επίσης και για τις σχετικές αναφορές του Συλλόγου προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τον υπουργό Δικαιοσύνης, για τη μη εφαρμογή των νόμων, που προκάλεσαν την διενέργεια δικαστικής έρευνας από την Εισαγγελία του Άρειου Πάγου.

“Έχουμε καθήκον να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα των πολιτών και εφόσον υπάρχει Δικαιοσύνη πρέπει να αποδοθεί . Το θέμα της πρώτης και δεύτερης κατοικίας, είναι θέμα μείζον το οποίο δεν μπορεί να αφεθεί στην τύχη των Funds και στην αδράνεια της κυβέρνησης” δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, μετά το τέλος της συνάντησης.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος Χαράλαμπος Περβανάς επισήμανε ότι :”Η επίσκεψη του πρόεδρου της Ένωσης Κεντρώων αποτελεί τιμή για τον Σύλλογο μας. Ο κ. Λεβέντης δεν αρκέστηκε μόνο στην ενημέρωση της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών αλλά ζήτησε να ενημερωθεί για το τι γίνεται στην πραγματικότητα με τους δανειολήπτες που είναι έρμαιο της κυβερνητικής πολιτικής και των τραπεζών”.

20170912_123440 (1)

Από   το   Γραφείο   Τύπου

danioliptes.gr

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.