ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

     Την Παρασκευή 12 Μαρτίου, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών – ΠΟΜΕΝΣ, στα γραφεία της στην Ομόνοια, είχε επίσημη συνάντηση με τον Πρόεδρο του Κόμματος Ελλήνων Δανειοληπτών (ΚΕΛΔΑ) και Πρόεδρο Συλλόγου Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος κ. Χαράλαμπο Περβανά και τον τέως Βουλευτή Θεσσαλονίκης κ. Ιωάννη Σαρίδη.

     Η αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας, αρχικά ευχαρίστησε τον Βουλευτή, για την συμβολή του και την ανάδειξη δεκάδων προβλημάτων που απασχολούν τους συναδέλφους μας στις ΕΔ καθώς και την αμέριστη στήριξη του, στο έργο της Ομοσπονδίας μας.

     Στη συνέχεια υπήρξε αναλυτική ενημέρωση για το έργο του κόμματος και του συλλόγου και μια εποικοδομητική συζήτηση με ανταλλαγή απόψεων για το τεράστιο πρόβλημα του ιδιωτικού δανεισμού, που ταλανίζει ένα μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας και κατ΄ επέκταση των συναδέλφων μας και των οικογενειών αυτών. 

     Η συνάντηση ολοκληρώθηκε μέσα σε άριστο κλίμα ανοίγοντας ουσιαστικά τον δρόμο για μελλοντικές επαφές-δράσεις που θα έχουν ως γνώμονα την ενημέρωση-  βελτίωση της καθημερινότητας των συναδέλφων μας.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

Ο ΠρόεδροςΟ Γενικός Γραμματέας
 Δημήτριος Ρώτας
Ασμχος (ΥΔΚ)
 Γεώργιος Θεοδώρου
Τχης (ΠΖ)
ΔΤ-Παννελήνια-Ομοσπονδία-Ενώσεων-Στρατιωτικών-Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.-1