Ανακοίνωση της Π.Γ. του ΕΠΑΜ

Έρχεται πάντα κάποια στιγμή που τα λόγια τελειώνουν. Η ώρα αυτή, για την ανεκδιήγητη “κυβέρνηση Μητσοτάκη” και το ελληνικό πολιτικό σύστημα που τη στηρίζει, έχει έρθει προ πολλού.

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι η κυβέρνηση, με πρόσχημα την “προστασία” από τον “φονικό ιό” έχει δρομολογήσει την οικονομική και  φυσική μας εξόντωση. Πώς αλλιώς να εξηγηθεί το γεγονός ότι τη στιγμή που οι αναφορές παρενεργειών και θανάτων μετά τον λεγόμενο “εμβολιασμό κατά της COVID”  έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, όχι μόνο δεν γίνεται καμία προσπάθεια διερεύνησης των αιτιών, όχι μόνο δεν μπαίνει κανένας περιορισμός – ηλικιακός ή άλλος – σε κανένα από τα εμβόλια που κυκλοφορούν, όπως έχει γίνει σε πολλές άλλες χώρες, αλλά αντιθέτως εντείνεται ο εκβιασμός των πολιτών να λάβουν τα πειραματικά σκευάσματα, με όλο και πιο σκληρά μέσα;

Ο κ. Μητσοτάκης τόλμησε μέχρι και το Σύνταγμα να επικαλεστεί στο νέο του διάγγελμα, θαρρείς και το Σύνταγμα επιτάσσει να λειτουργεί η κυβέρνηση ως πλασιέ των φαρμακευτικών εταιρειών και να εξαντλεί όλα τα μέσα για να προωθήσει τα προϊόντα τους στους πολίτες!

Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε   τις ρήτρες  που υπάρχουν στα συμβόλαια της ΕΕ με τις φαρμακευτικές εταιρείες  ώστε να καταλάβουμε τον υπέρ πάντων αγώνα της κυβέρνησης για την διάθεση των πειραματικών εμβολίων  σε υγιείς ανθρώπους.

Εύλογα αναρωτιόμαστε λοιπόν, από πότε  η προστασία των πολιτών γίνεται με πρόστιμα και εκφοβισμούς;

Το πολίτευμα που βασίζεται στον εκφοβισμό των πολιτών λέγεται τυραννία, όχι δημοκρατία.

Το αναφέρουμε για όσους ξεχνούν ή εθελοτυφλούν.

Επίσης, να θυμίσουμε ότι η πολιτική εκτροπή στη χώρα μας ξεκίνησε πριν από 11 χρόνια, όταν πραξικοπηματικά και παράνομα τέθηκε η χώρα σε καθεστώς κατοχής με τα μνημόνια. Έντεκα χρόνια ανελέητου σφυροκοπήματος του λαού, με αποτέλεσμα τα τωρινά, εγκληματικά “μέτρα” με πρόσχημα την πανδημία, να τον βρίσκουν οικονομικά, κοινωνικά και ηθικά εξουθενωμένο.

Σ’ αυτόν τον λαό, έρχεται τώρα ο κ. Μητσοτάκης, σε ρόλο γκάνγκστερ, να πει: “Τα λεφτά σου ή τη ζωή σου! Διάλεξε “οικειοθελώς”, αφού έτσι κι αλλιώς δεν σου ανήκουν!”

Έχουμε φτάσει σ’ αυτό το σημείο, όπου δεν χωρούν ούτε ιατρικά/επιστημονικά, ούτε νομικά επιχειρήματα. Αυτά θα είχαν θέση μόνο σε μια κατάσταση όπου μια κυβέρνηση, καλοπροαίρετα, επιχειρούσε να δώσει λύση σ’ ένα υπαρκτό πρόβλημα.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, και το λοιπό πολιτικό σύστημα της χώρας, που 11 χρόνια τώρα κλείνουν νοσοκομεία και συρρικνώνουν την δημόσια υγεία, έχουν κηρύξει ανοιχτά τον πόλεμο στον ελληνικό λαό. Η αντιπολίτευση των κομμάτων της Βουλής, δεν τολμάει καν να ψελλίσει κάτι για την υπεράσπιση της αξιοπρέπειας του ανθρώπου και της Δημοκρατίας .

Είναι απόφαση του λαού αν θα “σηκώσει το γάντι” και θα αγωνιστεί για τη ζωή του, ή αν θα σκύψει το κεφάλι και θα οδηγηθεί στον χαμό αμαχητί.

Για το ΕΠΑΜ, από την ίδρυση του, δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την πολιτική  ανατροπή του καθεστώτος των συμμοριών και την εγκαθίδρυση της πραγματικής Δημοκρατίας.

Αθήνα 30 Νοεμβρίου 2021
Η Πολιτική Γραμματεία του ΕΠΑΜ