«Πλέον ο λαός δεν ξεγελιέται»

Όποιο χρώμα του πολιτικού «ουράνιου τόξου» κι αν «κρατάει» τη διακυβέρνηση της χώρας, είναι δεδομένο -δυστυχώς- ότι τα βάσανα του ελληνικού λαού δεν πρόκειται να τελειώσουν εύκολα. Όποιες αλχημείες κι αν χρησιμοποιήσουν οι κυβερνώντες για να μας πείσουν ότι κάνουν το παν για να βγούμε από το τέλμα, είναι σίγουρο ότι δε θα περάσουμε το «τούνελ», αν πρώτα δε δώσουμε και την τελευταία ρανίδα του αίματος μας.

Και αυτό, διότι οι Έλληνες πολιτικοί όλων των αποχρώσεων, οι οποίοι με δακρύβρεχτες δηλώσεις το προηγούμενο διάστημα προσπάθησαν να μας πείσουν ότι αγωνίζονται για το καλό των Ελλήνων πολιτών, δεν έχουν μάθει να ενσκύβουν πάνω από τα αληθινά προβλήματα του λαού. Δεν έχουν μάθει να δίνουν υπέρ του κοινωνικού συνόλου λύσεις στα προβλήματα και να παλεύουν για το καλό της χώρας. 

Έχουν αποδείξει ότι είναι αναξιόπιστοι και ότι «ντύνουν» με πορφυρούς μανδύες τα λόγια τους για να μας ρίξουν «στάχτη στα μάτια».

Και φυσικά, έχουν αποδείξει ότι για εκείνο που νοιάζονται πρωτίστως, είναι να αρπάζουν σε κάθε ευκαιρία τις πολυπρόβλητες θέσεις εξουσίας και να προσπαθούν να τις διατηρούν με «νύχια και με δόντια»…

Έχουμε ζήσει πολλές τέτοιες περιπτώσεις και έχουμε γίνει πολλάκις μάρτυρες της απληστίας όλων των πολιτικών μας για προβολή και εξουσία.

Πλέον, όμως, έχουν γνώση οι φύλακες και κάποιες πολύχρωμες χαντρούλες αυτή τη φορά δε θα μας ξεγελάσουν…

Περβανάς Χαράλαμπος