28 Ιανουαρίου 2023

Σύλλογος Δανειοληπτών & Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος

Ρυθμίσεις οφειλών, νόμος κατσέλη και υπερχρεωμένα νοικοκυριά

ΕΝΑ CHANNEL ΚΑΒΑΛΑΣ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

1 min read

Όλα όσα χρειάζεται να μάθει κάθε Υπερχρεωμένος Έλληνας  για να ενταχθεί στο νόμο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά παρουσιάζονται από δικηγόρους του Συλλόγου Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος στην εκπομπή Παρουσίες και στη δημοσιογράφο Στέλλα Μαρωνίτου στο ENA Channel στην Καβάλα.

Αφορμή ήταν η εκδήλωση για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στην Καβάλα με κεντρική ομιλήτρια την πρόεδρο της Κοινωνικής Συμμαχίας και πρώην υπουργό Οικονομίας, Λούκα Κατσέλη, στη θητεία της οποίας εφαρμόστηκε ο νόμος για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά που αποτελεί ασπίδα προστασίας από τις τράπεζες για όσους δεν μπορούν να καταβάλλουν τις δόσεις των δανείων τους. 

Οι δικηγόροι του Συλλόγου  Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος ενημερώνουν τους δανειολήπτες για ότι χρειάζεται να πράξουν προκειμένου να δικαιωθούν στο ειρηνοδικείο και να διαγραφεί ή να μειωθεί το χρέος τους από τη στιγμή που πλέον η οικονομική κατάστασή τους είναι χειρότερη από ότι όταν σύναψαν τη συμφωνία για δανειοδότηση από τις τράπεζες.

Τα στοιχεία που οι δικηγόροι παρουσίασαν δείχνουν ότι είναι πολύ εύκολη η διαδικασία προσφυγής στη δικαιοσύνη και ότι θα ξοδέψουν πολύ λιγότερα χρήματα εφόσον απευθυνθούν στο Σύλλογο σε σύγκριση με τα περίπου 900 ευρώ που θα πλήρωναν τουλάχιστον εφόσον ατομικά απευθύνονταν σε δικηγόρο.

Ήδη, πανελλαδικά έχουν κατατεθεί 40.000 αιτήσεις σε ειρηνοδικεία για υπαγωγή στο νόμο 3869 για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και πάνω από 4.000 δανειολήπτες δικαιώθηκαν μέχρι στιγμής ενώ καθημερινά δικαιώνονται δανειολήπτες από ειρηνοδικεία στην Ελλάδα.

Παρακολουθήστε όλη την εκπομπή για να ενημερωθείτε για τη διαδικασία προσφυγής στη δικαιοσύνη και για τα οφέλη που θα αποκομίσετε καθώς και πώς ωφελήθηκαν δανειολήπτες που απευθύνθηκαν στο Σύλλογο Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος για να δικαιωθούν.

{youtube}4PtbAoRdo7Y{/youtube}

{youtube}GbNZH3onGVI{/youtube}

{youtube}T4IAGjnQ3AY{/youtube}

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.