30 Ιουνίου 2022

Σύλλογος Δανειοληπτών & Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος

Ρυθμίσεις οφειλών, νόμος κατσέλη και υπερχρεωμένα νοικοκυριά

Και τα πάρτι συνεχίζονται κανονικά…

1 min read

Στην Ελλάδα της κρίσης, της ύφεσης και των ανέργων, υπάρχουν ακόμα επιχειρηματίες που όχι μόνο απολύουν, κόβουν μισθούς κτλ, αλλά συνεχίζουν τα πάρτι και τις κοσμικότητες.

Είναι ενδεικτικό ότι συνεργασίες ή εξαγορές στην Ελλάδα σε επίπεδο εταιριών είναι είδος υπό εξαφάνιση, για να μη χαθούν οι καρέκλες.

Ακόμα και τώρα, που οι μισές εταιρίες έχουν κάνει αίτηση για ένταξη στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα, επιχειρηματίες συλλαμβάνονται για χρέη προς το Δημόσιο κτλ., φήμες θέλουν κάποιους από αυτούς να συνεχίζουν κανονικά τα πάρτυ και τις κοινωνικές τους “υποχρεώσεις” σκορπώντας χιλιάδες ευρώ, την ώρα που οι εργαζόμενοι τους παραμένουν απλήρωτοι.

Πληροφορία που κυκλοφορούσε προ ολίγων εβδομάδων έλεγε ότι Επιχειρηματίας που συνελήφθη για χρέη (και αφέθηκε ελεύθερος φυσικά μέσα σε λίγες ώρες) είχε κανονίσει να διοργανώσει πάρτι με δεκάδες καλεσμένους.

Η σύλληψη έγινε τρεις μέρες πριν τη σύλληψη και του χάλασε τα σχέδια! Μην ξεχάσουμε τα ατελείωτα καλοκαιρινά πάρτι της Μυκόνου κτλ. με τους αστακούς και τις σαμπάνιες.

Με πόσα λεφτά είπαμε ότι σε βάζουν να δουλέψεις Έλληνα;

Β.Τ.

Olympia

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.