28 Ιανουαρίου 2023

Σύλλογος Δανειοληπτών & Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος

Ρυθμίσεις οφειλών, νόμος κατσέλη και υπερχρεωμένα νοικοκυριά

Μετά την ασυλία, αρχίζει το τελευταίο επεισόδιο της μεγάλης ληστείας του ελληνικού λαού

1 min read

Το απόλυτο τελικό σχέδιο της αρπαγής της περιουσίας του ελληνικού λαού με στόχο την υποτιθέμενη διάσωση των τραπεζών αλλά στην πραγματικότητα όλων αυτών που επί τρία χρόνια θησαύρισαν σε βάρος όλων εμάς των υπολοίπων ετοιμάζουν οι άνθρωποι που πρώτοι πρώτοι θα έπρεπε να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορούμενου για την εθνική καταστροφή που προκάλεσαν. 

Ο Χρήστος Κώνστας, ο απόλυτος δημοσιογράφος της ελίτ που θέλει με το Μνημόνιο να βάλει ταφόπλακα σε όλους τους Έλληνες που συνεχίζουν με τιμιότητα να φτάσουν στο σημείο να παλεύουν καθημερινά για την επιβίωση στο όνομα της διάσωσης των τραπεζών, όπως επιδιώκει η κυβέρνηση, μας λέει τα πράγματα με το όνομά τους. 

Ο άνθρωπος που τον Μάρτιο του 2012 ανέλαβε υπεύθυνος επικοινωνίας του ταμείου που ιδρύθηκε για το ξεπούλημα της περιουσίας του Δημοσίου, του ΤΑΙΠΕΔ, όπου στήθηκε κι άλλο μεγάλο φαγοπότι υπεξαίρεσης χρήματος που ανήκει στους Έλληνες υπερφορολογημένους έδωσε την πλήρη εικόνα του σχεδίου αρπαγής της περιουσίας μας από τους αυτουργούς της κρίσης και της χρεοκοπίας των ελληνικών νοικοκυριών.

Εξηγεί σε άρθρο του ότι το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, δηλαδή το Ταμείο, όπου καταλήγουν τα χρήματα των συνεπών φορολογούμενων θα επιδιώξει τα εξής:

-Να ξεπουληθεί η περιουσία του ελληνικού Δημοσίου και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να δοθούν για την…υποτιθέμενη ρευστοποίηση των τραπεζών.

-Να πουληθούν οι θυγατρικές των εγχωρίων τραπεζών στο εξωτερικό αλλά και οι θυγατρικές των τραπεζών στο εσωτερικό, όπως π.χ. η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης ή η γαλακτοκομική εταιρία Δωδώνη που άνηκαν στην Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος, και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να δοθούν για τον ίδιο λόγο.

-Στο ίδιο πλαίσιο, να πουλήσουν οι τράπεζες τα μεγάλα ακίνητα που άρπαξαν από τους δανειολήπτες και να παραχωρηθούν τα τιτλοποιημένα δάνεια των τραπεζών στα επενδυτικά funds (vulture funds) στους κερδοσκόπους δηλαδή και να μειωθούν οι μισθοί των τραπεζοϋπαλλήλων και να καταργηθεί αμέσως η απαγόρευση που ισχύει σήμερα για τους πλειστηριασμούς ακινήτων ώστε, όπως γράφει ο κ. Κώνστας, να ξεκαθαρίσει το συντομότερο δυνατό το εύρος και το βάθος του προβλήματος των «κόκκινων δανείων». 

Κι όλα αυτά να γίνουν μέχρι τέλη Απριλίου, πριν αρχίσει η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, που κι αυτή με τα χρήματα του λαού και προφανώς μέσω της τρόικας και άλλων λαών του πλανήτη θα γίνει. 

Τί μας λένε δηλαδή; Θα πουλήσουμε ότι δεν μας ανήκει κι ότι αρπάξουμε όσο το δυνατόν ταχύτερα και μετά δεν πάει να γίνει ότι θέλει με την Ελλάδα και με όσους θα ζούνε ακόμη σε αυτή τη χώρα.

Κι όλα αυτά, σύμφωνα με τον κ. Κώνστα, είναι εντολή της τρόικας προς το ΤΧΣ. Δηλαδή να ξεπουληθούν και να ρευστοποιηθούν τα πάντα όλα στο όνομα υποτίθεται της σταθεροποίησης του τραπεζικού συστήματος της χώρας που ήδη οι ίδιοι το έχουν αδειάσει από ρευστό και το έχουν απαξιώσει πλήρως με την καταστροφική οικονομική πολιτική που ακολουθούν. «Η εντολή προς τη διοίκηση του ΤΧΣ είναι σαφής», αναφέρει σχετικά στο άρθρο. 

Την ίδια ώρα, στα ίδια παπαγαλάκια της ελίτ, υπάρχουν δημοσιεύματα του τύπου «αυτά είναι τα 3.151 φιλέτα του Δημοσίου» και δηλώσεις του εκπροσώπου του ΔΝΤ της τρόικας στην Ελλάδα, Πολ Τόμσεν, ότι «δεν θέλουμε κρατικές τράπεζες». 

Εμείς ρωτάμε το εξής: Υπάρχει περίπτωση να σταματήσουν έστω και λιγάκι να μασουλάνε το χρήμα του ελληνικού λαού; Υπάρχει περίπτωση να σκεφτούν λίγο τί θα γίνει με το μέλλον της Ελλάδας ή το θεωρούν τελειωμένη υπόθεση και ετοιμάζονται να βάλουν ταφόπλακα και να συνεχίσουν τη ζωή τους στις δεύτερες κατοικίες τους στα νησιά Κέιμαν, στα Λονδίνα, τα Βερολίνα και όπου αλλού έχουν ήδη ξοδέψει εκατομμύρια ευρώ για τις…νέες βιλίτσες τους κάπου στην Εσπερία;

Η εγχώρια τρικομματική κυβέρνηση θα επιτρέψει προφανώς να συμβούν όλα αυτά, διότι έχει εκχωρήσει το δικαίωμα να αποφασίζει μόνη της για την χώρα στην τρόικα, κι όταν η τρόικα αποφασίζει ότι ήρθε η ώρα για το τελευταία επεισόδιο πριν την καταστροφή στην αρπαγή της περιουσίας όσων τίμιων ακόμη ζούνε στην Ελλάδα, της μεγαλύτερης αρπαγής περιουσίας λαού χώρας που έχει καταγραφεί ποτέ στη σύγχρονη Ιστορία.

Η Δικαιοσύνη με ανθρώπους που διορίζονται από την κυβέρνηση ετοιμάζεται να σιωπήσει σε όσα θα γίνουν.

Μήπως είναι τυχαίο που πριν από μερικές ημέρες και παρά την οργή της κοινωνίας οι βουλευτές των τριών κυβερνητικών κομμάτων χορήγησαν ασυλία στα golden boys για τα θαλασσοδάνεια που μοιράστηκαν με τους φίλους τους μέσω ντροπολογίας στη Βουλή;

Μήπως αυτή η ντροπολογία ψηφίστηκε ώστε να διασφαλιστεί ότι όλοι όσοι ευθύνονται για τη μεγάλη αρπαγή της περιουσίας του ελληνικού λαού δεν πρόκειται να δικαστούν ποτέ εδώ στην Ελλάδα για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει σε βάρος των συμπατριωτών τους;

Το χρήμα που θα συγκεντρωθεί από όλες αυτές τις κινήσεις μήπως θα καταλήξει, όχι μόνο στις τσέπες, των στελεχών της παρασιτικής ελίτ που ως νέα ελίτ λαδέμπορων έχει πάψει εδώ και χρόνια να αγωνιά τι θα συμβεί με την Ελλάδα και τους κατοίκους της, αλλά και στους φίλους της γερμανικής καγκελαρίας και της κυρίας Αγκελα Μέρκελ που φροντίζει να κρατά ήσυχους τους Γερμανούς ψηφοφόρους της ενόψει των ομοσπονδιακών εκλογών του φθινοπώρου, πριμοδοτώντας με τα λεφτά του ελληνικού λαού και των λαών του ευρωπαϊκού νότου την υποτιθέμενη ανάπτυξη της χώρας αλλά στην πραγματικότητα τα γεράκια εκεί στον ευρωπαϊκό Βορρά που μετά τους Έλληνες και τους Κύπριους, όταν έρθει η ώρα θα βάλουν στο χέρι και τον γερμανικό λαό;

«Όλη η Ελλάδα κι οι τίμιοι κάτοικοι της χώρας στο σφυρί για να κερδίσουν κι άλλα τα δικά μας λαμόγια και οι φίλοι τους στον ευρωπαϊκό βορρά» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του άρθρου που υπογράφει ο κ. Κώνστας. Στην πραγματικότητα αν όλα αυτά συμβούν, θα πρέπει να αναρωτηθούμε αν εμείς ως λαός θα αποδεχτούμε την πλήρη υποταγή μας στα γεράκια της κερδοσκοπίας, εγχώρια και μη, που βάζουν στην τελική ευθεία το σχέδιό που επί τρία τουλάχιστον χρόνια εφαρμόζουν για ένα Ολοκαύτωμα -οικονομικού χαρακτήρα ξεκαθαρίζουμε- στον ελληνικό λαό.

Είναι δυνατόν να αποδεχτεί κάθε Έλληνας και κάθε μετανάστης που ζει σε αυτό τον ευλογημένο τόπο να πορευτεί στη μοίρα της οικονομικής και κατ’ επέκταση εθνικής υποδούλωσης που έχουν προκαθορίσει για αυτόν εκείνοι που προκάλεσαν την κρίση, τη φόρτωσαν στους τίμιους πολίτες και τώρα θέλουν οι ίδιοι να εξέλθουν αλώβητοι και ζάμπλουτοι, αφού προηγουμένως βυθίσουν όλους τους υπόλοιπους στην απόλυτη ένδεια;

danioliptes.gr

 

 

 

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.