Μοναδική λύση για την αντιμετώπιση των κόκκινων δανείων και των υπερχρεωμένων νοικοκυριών πρόταξε το κούρεμα των δανείων ο αρχηγός των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

«Η κυβέρνηση κρατά τους Έλληνες πολίτες που έχουν δανειστεί, τους περισσότερους από μας δηλαδή, σε ένα κρεβάτι της Εντατικής χορηγώντας τους απλώς κάποιο φάρμακο για να τους κρατά στη ζωή κι όχι να τους δίνει ανάσα» υπογράμμισε ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Πρόταξε ως μοναδική λύση για την αντιμετώπιση των κόκκινων δανείων και των υπερχρεωμένων νοικοκυριών το κούρεμα των δανείων. «Δεν παρακαλούσαν οι πολίτες να λάβουν δάνεια, αλλά οι τράπεζες παρακαλούσαν τους πολίτες για τους χορηγήσουν δάνεια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Απέραντο ψυχιατρείο η κυβέρνηση»

Ένα απέραντο ψυχιατρείο χαρακτήρισε την κυβέρνηση ο Πάνος Καμμένος με αφορμή τις παλιννωδίες της κυβέρνησης αναφορικά με το πολυνομοσχέδιο.

«Η κυβέρνηση έχει σοβαρό θέμα. Υπάρχει πρόβλημα ασυνεννοησίας. Ακόμη δε γνωρίζουμε ποιες διατάξεις θα μπουν τελικά στο πολυνομοσχέδιο το οποίο φέρνει ανατροπές στη ζωή χιλιάδων Ελλήνων» ανέφερε μιλώντας στο radio1d.gr και στο Ντην Βουλκίδη και τη Βάσια Μπάρμπα ο Πάνος Καμμένος.

Παρομοίασε την κυβέρνηση με απέραντο ψυχιατρείο και της καταλόγισε απόλυτη προχειρότητα στο χειρισμό της υπόθεσης του πολυνομοσχεδίου. Σκεφτείτε ότι μόνο οι διατάξεις για την απελευθέρωση της πώλησης ψωμιού επηρεάζει περισσότερες από 170.000 οικογένειες.» τόνισε.

Από τη μία, είπε, η κυβέρνηση εκτελεί εντολές της τρόικα κι από την άλλη χρησιμοποιεί την τρόικα προκειμένου να περάσει δικές της διατάξεις. Αυτή η κατάσταση επικρατεί και μέσα στο Κοινοβούλιο, τόνισε ο κ Καμμένος.

Υπενθυμίζεται ότι το πολυνομοσχέδιο επρόκειτο να έρθει χθες στη Βουλή. Η κατάθεση του πήρε παράταση για σήμερα στις 12 το μεσημέρι, κάτι που δεν έγινε, και τελικώς αναμένεται να κατατεθεί στις 6 το απόγευμα.

«Ούτε μία διδακτορική κυβέρνηση δεν  θα σκεφτόταν να κάνει κάτι τέτοιο. Δεν ξέρουμε καν αν το κάνει εσκεμμένα ή όχι», τόνισε ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Κατηγόρησε ανοιχτά την κυβέρνηση ότι προχώρησε στην εκτέλεση προμελετημένου σχεδίου για τις απολύσεις και τις καταργήσεις φορέων του Δημοσίου. «Ήταν προμελετημένο. Έχουν ήδη φροντίσει να μετακινήσουν τους ημέτερους και τώρα θα απολυθούν όσοι δεν ανήκουν στα κόμματα τους», τόνισε.

Εμφανίστηκε απογοητευμένος στην ανταπόκριση του ελληνικού λαού στο ενδεχόμενο αντίδρασης σε αυτήν την κατάσταση. «Ο κόσμος δε μαζεύεται στην πλατεία Συντάγματος ακόμη και όταν ψηφίζονται τέτοια νομοσχέδια.»

Εμείς, είπε, έχουμε κρεμάσει το σακάκι μας. Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε τη μάχη.

danioliptes.gr