28 Ιανουαρίου 2023

Σύλλογος Δανειοληπτών & Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος

Ρυθμίσεις οφειλών, νόμος κατσέλη και υπερχρεωμένα νοικοκυριά

Ο Στουρνάρας τα δίνει ξανά όλα στους τραπεζίτες και ρίχνει στον ΚΑΙΑΔΑ τις επιχειρήσεις της Μακεδονίας και Θράκης!

1 min read

Οι υπεύθυνοι τους ΣΒΕΕ είναι τελικά ή πολύ ΑΓΑΘΙΑΡΗΔΕΣ ή ΑΣΧΕΤΟΙ. Δεν εξηγείται αλλιώς η ΡΑΓΙΑΔΙΚΗ εξευτελιστική στάση τους απέναντι στον διαχρονικό υπάλληλο των τραπεζιτών Γιάννη Στουρνάρα στη Θεσσαλονίκη!

 

 

Ένας Στουρνάρας από τα παλιά που τους κορόιδευε μπροστά στα μάτια τους κι εκείνοι αντιδρούσαν με το ΣΦΑΞΕ ΜΕ ΑΓΑ ΜΟΥ Ν ΑΓΙΑΣΩ! Τους μίλησε ο υπουργός για αναζήτηση ‘νομικών επιχειρημάτων’ για να αντιμετωπίσουν δήθεν τα όργανα της Ε.Ε! Ο απίστευτος κύριος Στουρνάρας!

 

Τα “νομικά επιχειρήματα” είναι μπουρδολογία. Το μόνο που πρέπει να γνωρίζουμε είναι, ότι, είτε μας αρέσει είτε όχι : (α) όλες οι κρατικές ενισχύσεις της τελευταίας εικοσαετίας μέχρι σήμερα είναι παράνομες, επειδή ακριβώς σχεδιάσθηκαν με βάση τα συμφέροντα των τραπεζών και χρεώθηκαν στις επιχειρήσεις. Εάν δεν κατανοήσουμε την ανάγκη προβολής του ισχυρισμού αυτού απλά και μόνο οι επιχειρήσεις θα συρθούν ως πρόβατα επί σφαγή και η επέλευση του μοιραίου είναι θέμα χρόνου και (β) η αναζήτηση εξειδικευμένου δικηγόρου και νομικών επιχειρημάτων κατά Στουρνάρα, ισοδυναμεί με την αναζήτηση καλού γραφείου κηδειών στο μέτρο που το εξειδικευμένο αυτό γραφείο δεν θα είναι σε θέση, να τεκμηριώσει την ιστορική βάση του προαναφερόμενου ισχυρισμού δηλαδή , ότι, τα πιστωτικά ιδρύματα είναι εκείνα που ωφελήθηκαν από τις κρατικές ενισχύσεις και όχι οι επιχειρήσεις.

 

Για μια ακόμη φορά ο Στουρνάρας παίζει στα ίσα το παιχνίδι των τραπεζών και βάζει τρικλοποδιά σε όλες σχεδόν τις επιχειρήσεις της Βόρειας Ελλάδας και όχι μόνο! Για πόσο ακόμη κύριε Σαμαρά θα τον αφήνετε;

 

Olympia

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.