Μία σημαντική ευκαιρία να συνεχίσει τη ζωή του απαλλαγμένος από το βάρος του δανείου του σε ποσοστό 75% έδωσε σε νεαρό δανειολήπτη από τη Δράμα η απόφαση του Ειρηνοδικείου της πόλης.

 

Συγκεκριμένα, το Ειρηνοδικείο Δράμας αποφάσισε τη διαγραφή του 75% της οφειλής και την εξαίρεση του αυτοκινήτου του 30χρονου δανειολήπτη – μέλους του Συλλόγου Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος, ο οποίος είχε λάβει δάνειο ύψους 42.751 ευρώ.

 

Το δικαστήριο επιδίκασε στο δανειολήπτη ποσό αποπληρωμής ύψους 12.000 ευρώ το οποίο θα κληθεί να αποπληρώσει σε βάθος τετραετίας.

 

Σύμφωνα με το Σύλλογο Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος, ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο αυτής της απόφασης είναι το γεγονός ότι πρόκειται για ένα νεαρό άνθρωπο ο οποίος στο ξεκίνημα της ζωής του, της προσωπικής και της επαγγελματικής του ζωής καταφέρνει μετά από αυτή τη δικαστική απόφαση να απαλλαγεί από ένα μεγάλο οικονομικό βάρος.

 

Ο Σύλλογος Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών εκφράζει την ικανοποίηση του για τις θετικές δικαστικές αποφάσεις σε υποθέσεις υπερχρεωμένων μελών του, τις οποίες χειρίστηκαν δικηγόροι του νομικού τμήματός του.

 

Danioliptes.gr