«Ισχύς εν τη ενώσει» για τα… κόκκινα δάνεια;

Ο Τσίπρας συναντήθηκε με τον Καμμένο και συμφώνησε με την πρωτοβουλία για τους δανειολήπτες που κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους, δηλώνοντας ότι οι συγκλίσεις είναι απαραίτητες για την αντιμετώπιση της κρίσης.

Τη συμφωνία του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόταση νόμου των Ανεξάρτητων Ελλήνων για τα «κόκκινα» δάνεια δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας, αφού υποδέχτηκε στο γραφείο του χθες τον Πάνο Καμμένο. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσε μετά το 50λεπτο τετ α τετ ότι τέθηκαν επί τάπητος «η αναγκαία κατά τη δική μας εκτίμηση σύγκλιση απόψεων διαφορετικών δυνάμεων, από διαφορετικές οπτικές γωνίες, προκειμένου να σταματήσει η καταστροφική πολιτική του Μνημονίου άμεσα».

«Είναι ένα πρώτο βήμα για να μπορέσουμε να δείξουμε στον ελληνικό λαό ότι υπάρχει η άλλη λύση. Μια άλλη λύση που δεν θα εξαρτάται ούτε από τις αποφάσεις της κυρίας Μέρκελ ούτε από τις αποφάσεις των τραπεζιτών» δήλωσε από την πλευρά του ο Πάνος Κομμένος και σημείωσε ότι τον δημόσιο διάλογο ανάμεσα στα δύο κόμματα «θα τον συνεχίσουμε για να βρεθεί η καλύτερη λύση για το καλό των Ελλήνων». Επανέλαβε δε ότι αποτελεί απόφαση του κόμματος του «να μη στηρίξουμε τη σημερινή κυβέρνηση με την εκλογή ενός Προέδρου Δημοκρατίας».

Danioliptes.gr