Προς την δεξιά. Όταν η κυβέρνηση ζούσε στο μπλε συννεφάκι της ως αξιωματική αντιπολίτευση, θυμόταν τους πολίτες που ασφυκτιούσαν από τα χρέη και αποφάσισε να προτείνει κάποιες λύσεις, οι οποίες όμως έμοιαζαν περισσότερο ως προεκλογικά πυροτεχνήματα, παρά ως κινήσεις ουσίας. Τώρα ως κυβέρνηση, επειδή δήθεν νοιάζονται για εμάς και για να μας… σώσουν, ψήφισαν οι «άριστοι» το έκτρωμα που ακούει στο όνομα «Νέο Πτωχευτικό Δίκαιο – Δεύτερη Ευκαιρία». Κι αυτό γιατί ο Μητσοτάκης και τα τσιράκια του έχουν ψηλά στην ατζέντα τους την έναρξη των πλειστηριασμών, αγκαλιά με τα τραπεζικά ιδρύματα, ώστε να ξεκινήσουν από τα μέσα Μαρτίου, δηλαδή εν μέσω πανδημίας και υγειονομικής κρίσης, με ρημαγμένη την οικονομία των πολιτών και της αγοράς από τα συνεχόμενα lockdown.

Προς την αριστερά. Πριν λίγες μέρες είδε το φως τις δημοσιότητας το νέο «προεκλογικό» πρόγραμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το οποίο κάνει λόγο για κατάργηση του Νέου Πτωχευτικού Δικαίου. Το πρόσφατο παρελθόν της αριστεράς, όμως, στο θέμα προστασίας της κατοικίας των πολιτών είναι «λερωμένο». Γιατί η «πρώτη φορά αριστερά» ήταν που κατήργησε το νόμο Κατσέλη και το παλιό προεκλογικό της σύνθημα «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», κατέληξε επί των ημερών τους να γίνει «κανένα σπίτι στα χέρια δανειολήπτη».

Προς την δεξιά και την αριστερά.

Για χάρη των τραπεζών και των κολλητών σας καταστρέψατε οικονομικά τον Ελληνικό Λαό με την υπερφορολόγηση και την κατάργηση ευνοϊκών νόμων και την αντικατάσταση τους με αναποτελεσματικούς νόμους – εκτρώματα. Τώρα, εργαλειοποιώντας την πανδημία, με παρατεταμένο «μάντρωμα», εφαρμόζοντας φασιστικού τύπου μέτρα, επιχειρούν να μετατρέψουν τους πολίτες σε ζώα εκτροφής, ταΐζοντας τους τηλεοπτικό σανό από τα «μπουκωμένα» με κρατικό χρήμα κανάλια. Μία είναι η λύση για την σωτηρία και την λύτρωση του Ελληνικού Λαού. Να μας αδειάσουν το συντομότερο την πολιτική τους γωνιά…