2 Φεβρουαρίου 2023

Σύλλογος Δανειοληπτών & Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος

Ρυθμίσεις οφειλών, νόμος κατσέλη και υπερχρεωμένα νοικοκυριά

Το παραμύθι της κυβέρνησης μόνο κακό λύκο έχει

1 min read

Με κλειστά δικαστήρια και οικονομία σε κατάθλιψη, ανοίγουν οι κατασχέσεις και οι διαταγές πληρωμής για τις τράπεζες. Το παραμύθι της κυβέρνησης μόνο κακό λύκο έχει.

Προχθές στην Θεσσαλονίκη ενοχλήθηκε οφειλέτης από εισπρακτική δικηγορική εταιρεία ο οποίος βρίσκονταν στο νοσοκομείο με covid και παρόλο που τους ενημέρωσε για την κατάσταση του, τον ενόχλησαν ξανά και ξανά . Απάνθρωπες πρακτικές από τους μισθοφόρους των εγχώριων τραπεζών.

Χθες ο φίλος Παντελής Φιλιππίδης πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Θεσσαλονίκης δήλωσε στο open για το ενδεχόμενο να ανοίξουν τα μαγαζιά τους αύριο στην πόλη παρανομούντες οι έμποροι.”Μπορεί ο νόμος να είναι κακός αλλά πρέπει να τον τηρήσουμε”. Συγχαρητήρια πρόεδρε που δεν μπήκες στην λογική της μικροπολιτικής και από την θεσμική σου θέση στήριξες την Δημοκρατία.

Η οργή όμως ξεχειλίζει στην κοινωνία. Δεν είναι όλοι βολεμένοι ή δημόσιοι υπάλληλοι και πρέπει να γνωρίζουν όλες και όλοι ότι το μέλλον αυτής της χώρας βασίζεται στον ελεύθερο επαγγελματία, σε αυτόν που ξυπνάει το πρωί και ανοίγει το μαγαζί του, το εμπορικό του, την βιοτεχνία του, το εργοστάσιο του, την επιχείρηση του, αυτού που πηγαίνει στο χωράφι του ή στην κτηνοτροφική του μονάδα σε αυτόν που δεν έχει το δικαίωμα να πάρει άδεια, που δεν έχει το δικαίωμα να αρρωστήσει.

Σε όλες και όλους αυτούς που δεν τους λογάριασε η κυβέρνηση καθόλου επί 6 μήνες και που τους συμπεριφέρεται ως σκουπίδια.

Τινάχτε τα χαλιά σας εκεί στην κυβέρνηση. Από κάτω θα βρείτε κρυμμένη την αλήθεια, την ικανότητα, την ελευθερία έκφρασης, την ισονομία, την δικαιοσύνη, την Δημοκρατία.

Καμία ψήφος δεν πάει χαμένη στην απλή αναλογική. Ούτε μία. Και αν σας βάλουν το δίλημμα για οτιδήποτε άλλο είναι επειδή θέλουν να σας εκμεταλλεύονται και να κάνουν ό,τι γουστάρουν. Είναι το δημοκρατικότερο εκλογικό σύστημα, αυτό που αναδεικνύει ότι ικανότητα δεν είναι να κυβερνάς εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των δικών σου και όποτε τύχει κάποιων από τους υπόλοιπους, αλλά ικανότητα είναι να συνεργάζεσαι για να υπηρετείς τα συμφέροντα όλων των Ελλήνων.

Μέρα καλή να έχετε. Καλή εβδομάδα.

Σαρίδης Ιωάννης

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.