1 Φεβρουαρίου 2023

Σύλλογος Δανειοληπτών & Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος

Ρυθμίσεις οφειλών, νόμος κατσέλη και υπερχρεωμένα νοικοκυριά

ΔΤ: ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

1 min read

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

Πρόταση νόμου κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ για τη χρηματοδότηση – εξυγίανση των πολιτικών κομμάτων, με πρόβλεψη για αύξηση του ποσοστού που παρακρατείται από την κρατική χρηματοδότηση των κομμάτων και δέσμευση ποσοστού από τις βουλευτικές αποζημιώσεις, έναντι των απαιτήσεων από δανειακές συμβάσεις και χρέη που έχουν τα κόμματα προς τις Τράπεζες.

Η παραπάνω πρόταση έρχεται μετά το θόρυβο που προκάλεσαν δημοσιεύματα για την υπερχρέωση των κομμάτων εξουσίας και ιδίως της

Νέας Δημοκρατίας, για την οποία το τελευταίο διάστημα προστέθηκαν κι άλλα εκατομμύρια στις οφειλές της.

Είναι φυσικά απαράδεκτο γεγονός το κυβερνών κόμμα να μην μπορεί να αποπληρώσει τις οφειλές του και να υπερχρεώνεται περισσότερο.

Απαράδεκτος όμως είναι και ο εμπαιγμός της αντιπολίτευσης, που ενώ κατάργησε στην ουσία επί κυβερνήσεώς του την προστασία της κύριας κατοικίας του φτωχοποιημένου πολίτη, τώρα τείνει χείρα βοηθείας στην κυβέρνηση της Νέα Δημοκρατίας και του ΚΙΝΑΛ, για δήθεν εξυγίανση των οικονομικών τους.

Κυβερνιόμαστε από κόμματα που είναι ανίκανα να διαχειριστούν τα του οίκου τους, αλλά ήταν ικανότατα να διαλύσουν της Οικονομία της Χώρας και να οδηγήσουν τους πολίτες σε απόγνωση. Σε αυτά τα αποτυχημένα κόμματα δυστυχώς εναπόθεσε τις ελπίδες του ο Έλληνας πολίτης.

Σύλλογος Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδας – Κόμμα Ελλήνων Δανειοληπτών (Κ.ΕΛ.ΔΑ.)

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.