Παραλήρημα Άδωνι: “Αν πέσει η κυβέρνηση θα πάρουμε τα λεφτά μας από τις τράπεζες” video

Κόντρα ξέσπασε μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Γιώργου Βαρεμένου, με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας να κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για κρυφή ατζέντα.

 

«Η κρυφή ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ είναι η δραχμή γι’ αυτό και δεν θα μείνει ευρώ στις τράπεζες αν πέσει η κυβέρνηση», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA και πρόσθεσε ότι αν πέσει η κυβέρνηση  «θα πάρουμε τα λεφτά μας από τις τράπεζες».

 

«Το plan b είναι η στάση πληρωμών; Θα μας το πείτε ή θα μας το κρύψετε;», συμπλήρωσε.

 

«Ο κ. Γεωργιάδης πάσχει από ακράτεια λόγων και δεν θα υποστώ τις συνέπειες αυτού του προβλήματός του. Αν υπάρχουν τραπεζικές αρχές πρέπει να παρέμβουν για αυτά που γίνονται σε αυτή τη χώρα», απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υπογράμμισε ότι «αυτό που κάνουν έχει ξεπεράσει κάθε όριο».

 

«Ο κ. Γεωργιάδης δεν είναι ο τρελός του χωριού. Δυστυχώς εξακολουθεί να είναι στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός. Η Νέα Δημοκρατία εμπορεύτηκε τον φόβο όσο μπορούσε. Είναι ένα κόμμα παλαιοημερολογίτικο, παλαιολιθικό και επί κυρίου Σαμαρά έχει φτάσει σε ένα επίπεδο, αυτού που εκπροσωπεί ο κ. Γεωργιάδης. Εμείς λέμε τέρμα σε αυτό. Αυτά είναι φαινόμενα σήψης», τόνισε ο Γιώργος Βαρεμένος.

 

Δείτε το βίντεο από το MEGA

 

 

 

 

Danioliptes.gr